„Sekundės“ nuotr.

Per karantiną prijuostes rišasi ir direktoriai

Per karantiną prijuostes rišasi ir direktoriai

Karantino uždarytose kavinėse – spengianti tyla. Patys tokių įmonių vadovai dabar jau eina į virtuves, ima puodus ir iš paskutiniųjų bando gelbėti skrundantį verslą.

Antras karantinas per vienerius metus ne vienai kavinei ar restoranui graso bankrotu. Ypač sunku neseniai duris atvėrusiems ar turėjusiems kitų didesnių investicijų pastaraisiais mėnesiais. Nuo lapkričio 7-osios Vyriausybė viešojo maitinimo įstaigoms uždraudė aptarnauti lankytojus vietoje. Galima parduoti maistą išsinešti arba jį pristatyti klientui.

Tokia taisyklė, kaip ir karantinas, kol kas numatyta trims savaitėms. Panevėžio kavinės ir restoranai nuo nulinės apyvartos bando gelbėtis teikdami maisto išsinešimo paslaugą, tačiau užsakymų sulaukia tiek, kad neatsiperka ne tik darbas, bet ir produktai patiekalams gaminti.

Visą straipsnį skaitykite lapkričio 12 dienos (ketvirtadienio) „Sekundės“ laikraštyje.

Jūsų komentaras

Sponsored Video

Daugiau leidinio naujienų