„Panevėžys“ lygioje kovoje namuose nusileido „Bangai“

„Panevėžys“ lygioje kovoje namuose nusileido „Bangai“

„Panevėžio“ futbolininkai septintame Pirmos lygos ture namuose susitiko su Gargždų „Bangos“ ekipa, kuriai nusileido 0:1 (0:0).

Tik prasidėjus rungtynėms abi komandos nevengė kontakto, todėl teisėjas keletą kartų buvo priverstas fiksuoti pražangas.

Jau 4-ą rungtynių minutę galėjo kristi įvartis į šeimininkų vartus, tačiau savo pareigas puikiai atliko Marius Suvaizdis.

Jau kitos atakos metu progą turėjo panevėžiečiai. Vaidas Kavaliauskas prižiūrimas varžovų gynėjo sugebėjo įsiveržti į baudos aikštelę, tačiau įveikti vartininko nepavyko, nes kamuolys skriejo tiesiai į jį.

12-ą rungtynių minutę netoli „Bangos“ baudos aikštelės buvo prasižengta prieš Mantą Savėną, po baudos smūgio kamuolys atšoko Vaidui Kavaliauskui, kuris bandė nuginkluoti vartininką, tačiau po rikošeto kamuolys atsidūrė vartininko rankose.

19-ąją minutę neblogą progą turėjo Tadas Markevičius, kuris sulaukęs perdavimo iš Manto Savėno prasiveržė į baudos aikštelę, tačiau smūgiuotas kamuolys skrido pro šalį.

Kėlinio viduryje vis daugiau darbo atsirasdavo M. Suvaizdžiui. 28-ą minutę svečių žaidėjas bandė iš toli nuginkluoti „Panevėžio“ vartininką, tačiau M.Suvaizdis sugebėjo stipriai smūgiuotą kamuolį išmušti virš vartų. Nors svečiai uždirbo kampinį, tačiau pavojingo epizodo sukurti nepavyko.

37-ą minutę progą turėjo visai šalia vartų atsidūręs T. Markevičius, tačiau nuginkluoti vartininko jam nepavyko.

Antrojo kėlinio pradžioje abi ekipos pradėjo žaisti aktyviau. 52-ąją rungtynių minutę į baudos aikštelę įsiveržė M. Savėnas, kuris bandė smūgiuoti iš aštraus kampo, tačiau smūgiuotas kamuolys tiesiog praskriejo pro baudos aikštelę.

55-ą minutę dar kartą savo meistriškumą buvo priverstas pademonstruoti M. Suvaizdis. Po kampinio kamuolys nusileido prie „Bangos“ žaidėjo Šarūno Skulskio, šis smūgiavo į vartus tačiau kamuolys atsidūrę „Panevėžio“ vartų sargo rankose.

60-ąją rungtynių minutę krito pirmasis rungtynių įvartis. Po perdavimo iš krašto kamuolys atsidūrė pas Miką Kurą, be priežiūros baudos aikštelėje paliktas žaidėjas buvo tikslus, Gargždų „Banga“ priekyje – 0:1.

62-ą minutę keitimas „Panevėžio“ komandoje aikštėje pasirodo Charlesas Atsina, kuris pakeitė Džiugą Petrauską.

65-ą minutę dar vienas keitimas šeimininkų komandoje, aikštėje pasirodė japonas Tsubasa Mitani, šis pakeitė Vaidą Kavaliauską.

68-ąją rungtynių minutę krito įvartis į „Bangos“ vartus, tačiau teisėjas užfiksavo nuošalę, po šio teisėjo sprendimo komandos kapitonas M. Savėnas buvo nepatenkintas ir už kalbas su šoniniu arbitru buvo nubaustas geltona kortele.

81-ą minutę po Arno Riboko perdavimo puikią progą pasižymėti turėjo C. Atsina, tačiau jo smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų.

Per likusias rungtynių minutes panevėžiečiai dar bandė pelnyti įvartį, tačiau bandymai rezultato nedavė ir tai lėmė, kad šiame sezone patirtas antras pralaimėjimas.

Po nesėkmės „Panevėžys“ lieka turnyro lentelės antroje pusėje ir užima 8-tą vietą.

Panevėžio „Panevėžys“ – Gargždų „Banga“ 0:1 (0:0).

LFF I lyga VII turas, Panevėžys

60` [0:1] Mikas Kura.

„Panevėžio“ sudėtis: M. Suvaizdis, Dž. Petrauskas(62′ C. Atsina), T. Rakašius, M. Savėnas, P. Lukšys, Ž. Banys, T. Markevičius, G. Domkus, V. Kavaliauskas (65′ T.Mitani), A. Jurevičius, A. Ribokas.

Komentarai

  • Pralaimeti tai galima nes kamuolys apvalus bet nera zaidimo jokio ir nei braizo nei minties. Ilgi perdavimai o ten kaip dievas duos..Toks zaidimas niekur nenuves.

Rodyti visus komentarus (1)

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų