V. Bulaičio nuotr.

Panevėžiečiai iškovojo trečiąją pergalę paeiliui

Panevėžiečiai iškovojo trečiąją pergalę paeiliui

Dar vieną įspūdingą pergalę šalies pirmenybėse iškovojo praėjusių metų Lietuvos vicečempionai Panevėžio „Baltijos“ salės futbolininkai.

Trenerio Aurelijaus Vekeroto auklėtiniai namuose rezultatu 10:2 sudaužė Mažeikių VIP.  Praėjusiame ture  „Baltija“ 8:1 sutriuškino Kauno „Inkaro“ ekipą. Įveikę VIP ekipą, panevėžiečiai iškovojo trečiąją pergalę paeiliui.

Jau po pirmojo kėlinio, kurį panevėžiečiai laimėjo 4:0, rungtynių laimėtojas nekėlė abejonių. Po pertraukos šeimininkai įmušė dar šešis įvarčius, o į savo vartus praleido tik du. Aštuonių įvarčių skirtumu „Baltijai“ šiame sezone dar nebuvo pavykę laimėti.  Šios rungtynės buvo paskutiniosios šiame sezone savo aikštėje. Likusias trejas rungtynes panevėžiečiai žais išvykose.

Po laimėto susitikimo „Baltijos“ vyriausias treneris A. Vekerotas  teigė, kad tai buvo vienos iš geriausių panevėžiečių rungtynių šiame sezone.

„Norėjome su savo ištikimais žiūrovais atsisveikinti gražia pergale ir tai pavyko padaryti. Žaidėjai tiksliai realizavo sukurtas progas ir iškovojo pelnytą pergalę. Šiuo metu žaidėjai yra geros sportinės formos, o tai nuteikia optimistiškai. Dabar mums reikia laimėti likusias trejas rungtynes ir tikėtis, kad trečioje vietoje esantis „Koralas“ suklups. Tokiu atveju mes galime iškovoti bronzos medalius“, – „Sekundei“ sakė „Baltijos“ komandos vairininkas.

„Baltija“ šiuo metu tik dviem  taškais atsilieka nuo trečioje vietoje esančio Klaipėdos „Koralo“.  Panevėžiečiams liko trejos rungtynės išvykose: su „Vievio žiedu“, Gargždų „Pramogomis-SC“ ir  Jonavos „Vikingais“.  Klaipėdiečių laukia du susitikimai namuose: su  Jonavos „Vikingais“ ir Vilniaus VDA bei Kaune su „Vyčiu“.

„Baltija“ – VIP 10:2 (4:0)
Įvarčiai: 5 min. D. Nebilevičius (1:0), 9 min. A. Šteinas (2:0), 12 min. E. Stankevičius (3:0), 20 min. D. Nebilevičius (4:0), 23 min. A. Bulošas (4:1), 27 min. A. Šteinas (5:1), 27 min. D. Kulišauskas (6:1), 34 min. M. Butėnas (7:1), 35 min. A. Šteinas (8:1), 35 min. M. Butėnas (9:1), 38 min. G. Žilinskas (10:1), 39 min. D. Gineitis (10:2).

Iki Lietuvos salės futbolo A lygos čempionato finišo visoms komandoms liko sužaisti po tris susitikimus. Artimiausias rungtynes Panevėžio „Baltija“ žais ateinantį sekmadienį, kovo 11 dieną,  išvykoje su „Vievio žiedo“ komanda.

 

 

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų