Panevėžyje – „3×3 Lite Quest Panevėžys“ turnyras

Panevėžyje – „3×3 Lite Quest Panevėžys“ turnyras

Laisvės aikštė prisipildys triukšmo ir emocijų. Čia jau šiandien užvirs „3×3 Lite Quest Panevėžys“ krepšinio turnyro kovos.

Gegužės 24-25 dienomis Panevėžyje, Laisvės aikštėje, vyks turnyras „3×3 Lite Quest Panevėžys“, kuriame dėl kelialapio į „FIBA Challenger“ turnyrą Prancūzijoje „Poitiers Challenger“ varžysis 16 komandų iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos ir Ispanijos.

Turnyre Lietuvos garbę gins ir dėl kelialapio į Prancūziją kovos pajėgiausia šalies ekipa „Raudondvaris Hoptrans“. Jėgas pademonstruos ir 22 reitingą pasaulyje turinti Plungės komanda, 2 VDU komandos ir ekipos iš Panevėžio, Gargždų ir Šilutės.

Pirmąją turnyro dieną bus žaidžiami pogrupių susitikimai, o antrąją vyks lemiamos atkrintamųjų kovos. Renginio žiūrovus linksmins šokėjų pasirodymai, o atmosferą prie pulto kaitins DJ Markes ir DJ Beleo („Power Hit Radio“ laidų vedėjai).

Varžybos vyks Panevėžio Laisvės aikštėje įrengtoje krepšinio aikštelėje nuo 13 val. Tiesioginė varžybų transliacija vyks „Youtube“ kanale „3×3 čempionatas“.

Lyjant lietui turnyras kelsis į Panevėžio lengvosios atletikos maniežą.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų