SVEIKATAI PALANKŪS ALIEJAUS PADAŽAI

SVEIKATAI PALANKŪS ALIEJAUS PADAŽAI

Tik TIKRA krautuvėlėse – NAUJIENA – pirmieji Lietuvoje aliejaus padažai – išskirtiniai, ypatingo skonio ir ypač naudingi sveikatai. Kepkite, marinuokite, pilkite ant salotų, gaminkite padažus, skaninkite užtepėles. Pagaminti iš šviežiai spausto aliejaus, pagardinti Lietuvoje augintomis prieskoninėmis žolelėmis, aukštos kokybės prieskoniais. Pats paprasčiausias būdas kasdienį maistą ne tik pagardinti, bet ir papildyti naudingomis maistinėmis medžiagomis ir mikroelementais. Siekiant gauti maksimalią naudą, būtina buteliuką apversti kamšteliu į apačią ir supurtyti, kad pakiltų dugne esančios natūralios nuosėdos, o Jūs mėgautumėtės pilnu, išskirtiniu ir naudingu skoniu.

„Alyvuogių česnakinis“ – pagamintas iš šaltai spausto aukščiausios rūšies ispaniško „Arbequina“ alyvuogių veislės aliejaus. Alyvuogių aliejus yra laikomas vienu iš vertingiausių augaliniu aliejumi, kurio sudėtyje yra apie 80 proc. sveikatai naudingų mononesočiųjų riebalų rūgščių, daug vitamino A, D, K, E. Alyvuogių aliejus stiprina smegenų, širdies ir kraujagyslių veiklą, gerina virškinimą, teigiamai veikia odos, plaukų, nagų būklę. Tai stiprus antioksidantas. Aliejaus padaže stipriai juntamas česnakas, raudonėlis, bazilikas.

„Sviestelis universalus“. Šis padažas sukurtas iš unikalaus lydyto (ghi) sviesto, alyvuogių aliejaus ir neaktyvių maistinių mielių derinio. Tai ne tik skanu, bet ir naudinga sveikatai. Dėl mielių šis padažas gausiai prisotintas vitamino B, B12, geležies ir seleno. Ghi sviestas – vitamino E šaltinis, o alyvuogių aliejus – geros savijautos eliksyras. Šį padažą ypač švelnų padaro kruopščiai suderintos česnako, druskos, juodųjų pipirų ir žolelių proporcijos. Sukūrėme jį tokį švelnų, kad praverstų kiekvienoje virtuvėje.

„Sviestelis BBQ“. Šiame aliejaus padaže susipina aiškiai jaučiamas česnako, pikantiškas rūkytos paprikos skonis, sūdyto ghi sviesto švelnumas. Ypač maistingas, vertingas aliejaus padažas. Alyvuogių aliejaus, ghi sviesto ir mielių mišinio švelnumas ir prieskonių pikantiškumas puikiai dera. O visų ingredientų maistinės ir vaistinės vertybės viena kitą papildo taip, kad gautumėte didžiausią naudą.

„Rytietiškas su medumi“. Aliejaus padaže gausu česnako ir medaus, taip pat aiškiai juntamas skrudintų sezamų skonis, o žiupsnelis druskos viską sujungia ir suteikia lengvo pikantiškumo. Pagamintas iš skrudintų sezamų aliejaus – pilnas vitamino E ir nesočiųjų riebalų.  Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Sočiųjų riebalų pakeitimas nesočiaisiais riebalais mityboje padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

Tai ne tik ypač skanūs pagardai jūsų maistui, bet ir nepaprastai turtingi savo savybėmis aliejaus padažai. Visi šie aliejaus padažai sukurti nenaudojant jokių cheminių tirštiklių, stabilizatorių, skonio stipriklių, be „E“ priedų. Be GMO, pridėtinių cukrų, laktozės, glitimo. 100 proc. tikras skonis

Visa tai ir daugiau rasite TIKRA krautuvėlėje, Ukmergės g. 23, Panevėžyje, ir www.viskastikra.lt.

Jūsų komentaras

Sponsored Video

Daugiau leidinio naujienų