SAVAITĖS RECEPTAS. Havajietiški suktinukai

SAVAITĖS RECEPTAS. Havajietiški suktinukai

Žodis „vasara“ turi daugybes asociacijų – šiluma, atostogos, jūra ir kiti malonumai. O štai žodis „Havajai“ gali būti žodžių junginio „amžina vasara“ sinonimu.

„Sekundės“ skaitytoja Aušra M., atsiuntusi mums šio paprasto, lengvai pagaminamo ir vasaros pojūtį sukeliančio užkandžio receptą, rašo:

„Daugeliui, ir man, vasaros atostogas norėtųsi praleisti po palme, šalia ošiant jūrai, o pietums kramsnojant gaivius užkandžius, užgeriant juos vėsiu gėrimu. Visa tai galima rasti Havajuose. Tačiau dalelę nuotaikos galima susikurti ir dabar namuose. Tam tiks havajietiški suktinukai. Lengvai pagaminami, šie gaivūs ir kvapnūs suktinukai gali tapti dar vienu vasaros palydovu.“

Taigi, mums reikės (4 porcijoms):
4 tortilijų paplotėlių,
125 g kreminio sūrio,
2 raudonų paprikų,
300 g virtos vištienos filė,
300 g konservuotų ananasų.

Vištieną supjaustykite plonyčiais gabalėliais. Paprikas išvalykite, supjaustykite šiaudeliais, ananasus – gabalėliais.

Tortilijas aptepę sūriu, išdėliokite mėsą, paprikas, ananasus. Standžiai suvyniokite, įsukite į maistinę plėvelę ir palaikykite taip šaldytuve 30 minučių.

Patiekite perpjovę perpus įstrižiniu pjūviu.

Veidą atsukite saulei, ištieskite kojas ir mėgaukitės. Skanaus!

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų