Asociatyvi „Sekundės“ nuotr.

Masinė avarija baigėsi neįtikėtinai laimingai

Masinė avarija baigėsi neįtikėtinai laimingai

Masinė avarija sekmadienio popietę aplinkkelyje ties Bernatonių kaimu baigėsi gana laimingai: sumaitoti automobiliai, bet žmonės rimčiau nenukentėjo.

Apie 14.30 val., kai Panevėžyje ir jo apylinkėse drėbė sniegas, aplinkkelyje, ties Bernatonių ir Bliūdžių kaimų sankryža, susidūrė penki vilkikai: „Mercedes Benz“, „Scania 370TMF“, „Scania“, „Volvo WO51770“, „Mercedes Benz MYD30“ ir lengvasis automobilis „Audi“.

Pirminiais duomenimis, į vilkiką „Mercedes“, sustojusį prie žiedinės sankryžos, rėžėsi iš paskos važiavęs ir slidžiame kelyje nesugebėjęs sustoti vilkikas „Scania“. Nuo smūgio „Mercedes“ išlėkė į sankryžą ir trenkėsi į aplinkkeliu važiavusio lengvojo automobilio „Audi“ šoną. Prie sumaitotų automobilių privažiavęs vilkikas „Scania“ bandė stabdyti, tačiau į jį rėžėsi iš paskos aplinkkeliu važiavęs kitas vilkikas „Volvo“.

Į įvykio vietą atskubėjo policija, ugniagesiai, greitosios medikai. Laimei, įvykio dalyviams rimtesnių sužalojimų pavyko išvengti. Visų automobilių vairuotojai buvo blaivūs. Dėl avarijos kurį laiką buvo uždarytas kelias Rygos kryptimi

 

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų