Į Šilagalio kaimą ugniagesiai gelbėtojai skubėjo dukart

Į Šilagalio kaimą ugniagesiai gelbėtojai skubėjo dukart

Šilagalio kaimo gyventojams praėjęs savaitgalis buvo kaip niekad neramus – iš pradžių ugniagesiai gelbėtojai buvo kviečiami tramdyti liepsnų, o vėliau neutralizuoti pavojingų cheminių medžiagų.

Birželio 6-osios naktį, apie 04.16 val. buvo pranešta, kad Šilagalio k., Pušyno g., dega ūkinis pastatas, esantis privačiame namų valdos žemės sklype. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, pastatas jau degė atvira liepsna, stogas buvo visiškai nudegęs. Mūrinį vieno aukšto pastatą, priklausantį keliems žmonėms, ugnis suniokojo stipriai. Gaisro priežastys tiriamos.

Numalšinus liepsnas po kelių valandų ugniagesiai gelbėtojai ir vėl buvo iškviesti į Šilagalį. Gautas pranešimas, kad darbininkai, atlikdami griovimo darbus, 2-ame aukšte rado išsibarsčiusius žalsvos spalvos miltelius. Atvykus PGP, atlikta žvalgyba, ant pastato griuvėsių ir aplink rasta išsibarsčiusi melsvos spalvos medžiaga. Paaiškėjo, kad dėl ardomų stogo konstrukcijų į aplinką išsibarstę ir pasklidę milteliai yra metilo raudonasis indikatorius. Teritorija aptverta tvora. Dėl įvykio informuoti aplinkosaugininkai, kurie tęs likvidavimo darbus.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų