Kokybisku roletu gamyba Kaune (nuotr. Domus Lumina)

2023 m. interjere populiarios spalvos

2023 m. interjere populiarios spalvos

Svajojate apie pokyčius savo namuose? Puikus būdas jiems įgyvendinti – atnaujinti namuose jau esančias spalvas arba jas papildyti naujomis. Ieškote įkvėpimo, kaip galėtų atrodyti atnaujintas jūsų svetainės, miegamojo ar kito kambario interjeras? Tuomet kviečiame susipažinti su skirtingų dažų gamintojų paskelbtomis madingiausiomis 2023 metų spalvomis ir galbūt atrasti tas, kurios papuoš jūsų namus.

Šilta auksinė

Šilta auksinė su žalios spalvos užuominomis – viena populiariausių 2023 metais. Šią spalvą kaip itin geidžiamą paskelbė vienas iš pirmaujančių Jungtinės Karalystės dažų prekių ženklų „Dulux“ ir pavadino ją „Wild wonder“ (liet. laukiniu stebuklu). Tai švelnus, gamtos įkvėptas atspalvis, idealiai tinkantis bet kuriame kambaryje. Jis padeda sukurti įžemintą erdvę, kuri leidžia pasijusti arčiau gamtos.

„Wild wonder“ gali atsispindėti įvairiose namų vietose: nuo sienų iki baldų ar langų uždangų. Kokybiškų roletų gamyba Kaune leidžia įgyvendinti stilingo ir funkcionalaus interjero viziją. Be to, langų uždangų atnaujinimas yra pakankamai greitas ir nesudėtingas procesas, suteikiantis iš karto matomą efektą. Tai puikus būdas įnešti į savo namus naujų spalvų.

Balkšva 

Ieškote kažko neutralaus? Tuomet dažų kompanijos „Behr“ populiariausia metų spalva paskelbta „Blank Canvas“ (liet. tuščia drobė) gali būti tobulas pasirinkimas jums. Tai balkšvas atspalvis su lašeliu šviesiai geltonos spalvos. Jis yra nei per šiltas, nei per šaltas, todėl suteikia beveik neutralų pagrindą. Naudojant tokią spalvą, atsiveria neribotos galimybės sukurti norimą interjero stilių.

Universalioji „Blank Canvas“ suteikia vilties ir jaukumo, leidžia būti dabartyje ir priimti ateitį. Ji puikiai dera su kitomis spalvomis, raštais ir medžiagomis, leisdama joms tapti pagrindiniu akcentu. Kartu su kitomis neutraliomis spalvomis, šis balkšvas atspalvis suteikia kambariui jaukumo ir komforto pojūtį.

Koralinė

Dažų gamintojas „Benjamin Moore“ 2023 metų spalva paskelbė gyvybingą švytintį raudonos ir oranžinės koralų spalvos toną su sodriu rausvu atspalviu, pavadintą „Raspberry Blush“ (liet. aviečių raudoniu). Ši išraiškinga koralų spalva idealiai tinka norintiems daugiau ryškumo. Galite būti tikri – „Raspberry Blush“ neliks nepastebėta. Priklausomai nuo norimo sukurti interjero, ji gali būti naudojama nedideliems akcentams arba drąsiems pareiškimams, pavyzdžiui, sienoms.

Tikimės, kad padėjome pasisemti idėjų, kokiomis spalvomis galėtumėte atnaujinti savo namų interjerą. Visi šie atspalviai, net ir ryškesni, yra ganėtinai universalūs. Taigi, net neabejojame, kad papildę jais savo namų erdvę, nenusivilsite. Pradėkite įgyvendinti teigiamus interjero pokyčius jau dabar!

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų