Organizatorių nuotr.

Iš Ukrainos panevėžiečiai grįžo su medaliais

Iš Ukrainos panevėžiečiai grįžo su medaliais

Jaunieji Panevėžio dziudistai šiame sezone sporto gerbėjus džiugina puikiais rezultatais. Panevėžiečiai užima aukštas vietas ne tik Lietuvoje rengiamose varžybose, bet ir užsienyje.

Panevėžio dziudo klubo „Ristis“ sportininkai neseniai sugrįžo iš tarptautinių varžybų, vykusių Ukrainoje, Lvovo mieste. Jose rungėsi per 700 sportininkų iš Ukrainos, Lenkijos, Baltarusijos, Sakartvelo ir Lietuvos. Sėkmingai šiose varžybose pasirodė Panevėžio miesto dziudistai, Ukrainoje laimėję keturis medalius. Antrąją vietą iškovojo Matas Norkevičius (svorio kategorija iki 46 kg). Po sunkių ir įnirtingų kovų trečiąsias vietas užėmė ir bronzos medaliais pasidabino Gabija Revinskaitė (svorio kategorija iki 48 kg), Artūras Masiokas (svorio kategorija iki 60 kg) ir Danas Čiplys (svorio kategorija iki 73 kg). Rugilė Marozaitė pralaimėjo kovą dėl trečiosios vietos ir liko penkta. Augustas Šliteris taip pat nusileido varžovui kovoje dėl bronzos ir iš 32 dalyvių savo svorio kategorijoje užėmė penktąją vietą.

Visi tarptautinio turnyro prizininkai apdovanoti medaliais bei gražuolėmis taurėmis.

Puikiai dziudo klubo „Ristis“ atstovai pasirodė ir kitose varžybose.

Prienuose vyko antrasis tarptautinis dziudo turnyras, skirtas įmonės „Sparta Gruppen“ taurei laimėti. Iš šių varžybų Kajus Charenka (svorio kategorija iki 42 kg) grįžo su čempiono titulu, o broliai Rokas ir Benas Žinduliai savo svorio kategorijose tenkinosi sidabro apdovanojimais.

Didelis būrys panevėžiečių, tapusių čempionais arba prizininkais, sugrįžo ir iš Kėdainiuose vykusio tarptautinio vaikų ir meistrų dziudo turnyro pasaulio čempiono A. Pocevičiaus taurei laimėti. Pirmąsias vietas ir čempionų vardus iškovojo Rugilė Marozaitė (svorio kategorija iki 40 kg), Gabija Revinskaitė (svorio kategorija iki 48 kg), Matas Norkevičius (svorio kategorija iki 50 kg), Ernestas Snudaitis (svorio kategorija iki 60 kg), Mantas Gerulskis (svorio kategorija iki 66 kg) ir Rokas Rapkevičius (svorio kategorija per 66 kg). Antrąsias vietas pelnė Gabrielė Revinskaitė (svorio kategorija iki 52 kg), Klaidas Balaišis (svorio kategorija iki 27 kg), Benas Žindulis (svorio kategorija iki 42 kg). Trečiąsiais vietas užėmė Rokas Žindulis (svorio kategorija iki 30 kg), Kajus Charenka (svorio kategorija iki 42 kg), Kornelijus Šulga (svorio kategorija iki 46 kg) ir Nedas Naiščionis (svorio kategorija per 55 kg). Visą šį būrį sportininkų treniruoja Ričardas Balta ir Kęstutis Trumpis.

 

 

Komentarai

  • Panevėžio sporto internato dziudoistai buvo žinomi visame pasaulyje 🙂 🙂

Rodyti visus komentarus (1)

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų