Naktį mieste vaikščioti nesaugu

Naktį mieste vaikščioti nesaugu

Šeštadienio naktį miesto centre nukentėjo jaunas vyras.

Kiek po trečios valandos Sodų gatvėje prie jo priėjo du vyriškiai, vienas kurių spyrė koja jam į čiurną. Žmogui nukritus ant grindinio, plėšikai iš kelnių užpakalinės kišenės pagrobė piniginę ir mobiliojo ryšio telefoną. Nuostolis – 180 eurų.

Komentarai

  • Sėdi mergelkos tyrėjos,užfiksuoja įvykį ir darbas padarytas.Niekas čia nieko nei ieško, nei tyria.Jeigu užlips
    ant mazolio, gal pradės galvoti, kaip pavaikščioti po namus, po butus prisikalbinti žmones, kad skambintų apie įtartinus kur kada paauglius, bomžas, kad jaustusi, kad yra policija. Tai kaip dirba užsienyje,kad miegančius iš lovų pakelia nusikaltelius ir išveda iš namų.Panevėžyje, jeigu nueisi į kiną ar koncertą gali namo sugrįžti nuogas, basas ir sumuštas.Arba kas į ligoninę nuvež. Pas mus pokaris.

  • pokarį nors plytą už 3 rublius gaudavai, o dabar – į snukį už dyką. O dabartinė policija žemiau ,,plintuso“.

  • Visu pirma nėra ko naktimis vaikščioti-visi žino kas gali nutikti. O policija tikrai nieko nedirba-jei atneši ant lėkštutės tada prisiima nuopelnus. Nieko jie neieško, na dar bobutės prie turgaus su sūriais gaudo.

  • policijai reiketu pavaikstineti naktimis civiliais rubais apsimetineti kad eina neblaivi ir tuos durnelius sugaudytu greitai reikia tik noro.

  • Tikrai pas mus su policija jau darosi katastrofa. Mergelės jaunos sudaro vos ne pusę pareigūnų. O ir policininkai iki piemenų lygio nusileidžia. Baisu kai policininkas stovi plepa laiptinėje su ten alų geriančiais tikrai ne 21 metų bernais. Nė karto neperspėjo nesudraudė. Tipo draugelis. O tie ir siautėja.

    • Atsakyti
  • Kelios savaitės iš eilės Panevėžyje daužomi autobusų stotelių stiklai , vien Pilėnų kv. ribose Nemuno gt . sudaužytos keturios , šiandien stebime dar vieną naujai išdaužytą Nemuno gt . ir Tilvyčio gt sankryžoje , kuri apšviesta lyg Niujorke 12 šviestuvų , ( po jomis gali skaičiuot otkatą už perteklinius darbus ) , o virš jos vaizdo stebėjimo kamera ( šalia 3 naujų šviestuvų ) , įrengta prieš porą metų rekonstruojant Tilvyčio gt . Esant tokiai situacijai , sunku suprast kaip reikia sugebėt nematyt vandalų , chuliganų prie tokio apšvietimo ir nesugaudyt jų per keletą valandų ?? Matomai siaučia nebaudžiami tie patys išsigimėliai , otmorozai , kurie sumušė , apiplėšė pastaruoju metu keletą žmonių kaip žinom iš žiniasklaidos . Mes , tarpusavyje pasitarę pradedam galvot , jog kurių policininkų per stori užpakaliai arba jie yra tiek atpratę nuo darbo be terminų , be jokios atsakomybės , tačiau jie yra gerai įvaldę demagogijos meną ? Patariau , šiandien kalbėdamas telefonu , vienam iš firmos vadovų , kuriems priklauso šios stotelės , išstatyt civilinį ieškinį Panevėžio Policijos vadovui , nes už tokį ,,darbą “ turi būt tinkamas atlygis . Lyginant su sovietiniais laikais , dabartinė policija aplamai nebežino kaip raskažytis naujuose automobiliuose su galingais varikliais , tačiau dirba prastai , niekas jiems nenustato terminų nusikaltimams išaiškinti , o prokuratoriai dirba atsipūtę . Paskutiniu laiku policija visai nebevaldo padėties mieste , gal būt auginama naujoji nusikaltėlių karta ?

    • Atsakyti
Rodyti visus komentarus (6)

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų