Šventės programą koregavo lietus (papildyta fotogalerija)

Šventės programą koregavo lietus (papildyta fotogalerija)

Šeštadienio oro prognozės nieko gero nežadėjo jau nuo ryto, tačiau lietaus nepabūgę panevėžiečiai rinkosi į Kultūros ir poilsio parką ne tik palaikyti ištvermingiausių sportininkų iš viso pasaulio, bet ir papramogauti ar patys pasportuoti.

Mažuosius šventės dalyvius labiausiai domino triušiukų paroda, kur galėjo apžiūrėti ar net paliesti ilgaausius. Smaližius viliojo įvairiausi skanumynai, kuriais buvo prekiaujama mugės metu, o sužvarbusieji galėjo išmėginti pirties malonumus – čia pat parke įrengtoje mobilioje pirtyje išsiperti ar sužinoti, kaip susirišti gerą vantą. Mėgstantieji aktyvias pramogas deginti kalorijas buvo kviečiami į zumbos treniruotę, o teniso kortuose vyko futbolo varžybos.

Žinoma, visą šeštadienio vakarą netrūko ir koncertų: žiūrovus linksmino kylančios žvaigždės – panevėžiečiai Neda Tauginaitė, Titas ir Benas, Gabija Aleknavičiūtė, iš Latvijos atvykusi kantri muzikos grupė “Klaidonis” bei vakarą užbaigsiantys Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis.

Vis tiktai didžiausia šeštadienio vakaro staigmena buvo sugadinta. Šio vakaro “vinis” turėjęs būti Lietuvos akrobatinių skrydžių grupės ANBO pasirodymas taip ir neįvyko, nors daugiausia žiūrovų atėjo būtent dėl šio nekasdienio reginio. Panevėžiečiams buvo parengta visiškai nauja programa „Šimtmečio rekordai“. Deja, dėl stipraus vėjo ir lietaus lėktuvai net negalėjo pakilti iš Kauno oro uosto. Tokie skrydžiai yra labai pavojingi, nes, kaip ir išminuotojų darbe, negalima padaryti nė mažiausios klaidelės, todėl buvo nutarta nerizikuoti.

Organizatoriai pažada, kad bent jau sekmadienį dangų nutvieks pirotechnikos ir šviesų reginys – Baltijos šalių fejerverkų festivalis.

Galerija

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų