Organizatorių nuotr.

Belgijoje – neeilinis jaunosios dviratininkės pasiekimas

Belgijoje – neeilinis jaunosios dviratininkės pasiekimas

Belgijoje surengtose trijų dienų dviračių plento varžybose „International Belgian Youth Tour“ užfiksuotas retai pasitaikantis pasiekimas, o jo autore tapo Akvilė Gedraitytė. 17-metė panevėžietė iškovojo visus ketverius marškinėlius: geltonus, žalius, taškuotus ir baltus. Akvilė nugalėjo bendrojoje įskaitoje, sprinto, kalnų ir jauniausių grupės dviratininkių klasifikacijose.

A. Gedraitytė, kurią treniruoja Vytautas Indreliūnas ir Vitalija Breivienė, trijuose etapuose surinko 297 taškus. Antrą vietą užėmė olandė Gaby Gieskens, surinkusi 287 taškus. Trečią vietą iškovojo Paulina Patinskaitė, pelniusi 275 taškus. Auksė Pikūnaitė (268 tšk.) užėmė septintą, o Erika Župerkaitė (221 tšk.) – 28-ą vietas. Paulina sprinto ir kalnų klasifikacijose buvo ketvirta.

A. Gedraitytė laimėjo pirmąjį etapą, antrajame finišavo trečia, o trečiajame – antra. P. Patinskaitė pirmą varžybų dieną buvo ketvirta, antrą – 19-a, o trečią – penkta.

Jaunių merginų lenktynėse dalyvavo 60 dviratininkių iš 13 šalių.

Jaunučių merginų grupėje Karolina Motejūnaitė (231 tšk.) užėmė 22-ą, o Ramutė Šiugždinytė (223 tšk.) – 27-ą vietas. Nugalėjo belgė Julie de Wilde (299 tšk.).

Jaunučių merginų lenktynėse dalyvavo 57 dviratininkės iš 8 šalių.

 

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų