K. Maksvytis: po tokio sezono net nesinori atostogų

K. Maksvytis: po tokio sezono net nesinori atostogų

Nors Panevėžio „Lietkabelis“ LKL čempionato finale 1-4 ir pralaimėjo Kauno „Žalgiriui“, panevėžiečių treneris Kazys Maksvytis ilgai neliūdėjo.

Strategas nenusivylė savo auklėtinių kova finale: ir lemiamos serijos eiga, ir visu sezonu jis  nepaprastai patenkintas. Toks patenkintas ir kupinas emocijų, kad, anot trenerio, net nesinori eiti atostogauti.

„Žalgiris“ nusipelnė čempionų vardo. Galiu pasakyti tik tiek, kad jei kauniečiai būtų žaidę blogai, jie būtų netapę čempionais. Mes taip pat demonstravome neblogą krepšinį, bet „Žalgiris“ mums buvo per stiprus“, – po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjo K. Maksvytis. – Noriu pasveikinti ir savo komandą su puikiu sezonu.

Jis buvo labai geras – daug emocijų, net nesinori eiti atostogų.“

„Tik vienose finalo serijos rungtynėse nekovojome. Per likusias ketverias rungtynes kovojome rimtai, o vieną mačą netgi laimėjome. Šį kartą situacija buvo tokia, kad lyg vaikui mums parodė saldainį, tačiau rungtynių pabaigoje to saldainio negavome“, – apie paskutinį tik po įnirtingos kovos 68:73 pralaimėtą mačą kalbėjo K. Maksvytis.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų