Pirmojo įmonių lygos sezono čempionais tapo „Emeko/ETC“ kolektyvas

Pirmojo įmonių lygos sezono čempionais tapo „Emeko/ETC“ kolektyvas

Sekmadienį įmonių lygos komandos rinkosi į Panevėžio CIDO areną, kurioje laukė finalinis renginys.

Pirmieji susikibo AB „Amilina“ bei renginio svečiai UAB „Audrelina“, tai buvo tikra vyriška kova, o rezultatas tikra karuselė. Pirmąjį kėlinį AB „Amilina“ laimėjo net 28-11, tačiau tai visiškai neišmušė iš vėžių UAB „Audrelina“ kolektyvo ir antrajame kėlinyje jau šeimininkavo jie ir laimėjo kėlinį rezultatu 25-13.

Antroji rungtynių pusė taip pat priklausė svečiams – UAB „Audrelinai“, trečiasis kėlinys laimėtas 20-12, ketvirtasis identišku rezultatu 20-12. Bendras rungtynių rezultatas 76-65 UAB „Audrelina“ naudai.

AB „Amilina“ į priekį traukė Germanas Konkovas (23 tšk.) bei Giedrius Kreivis (17 tšk.)

UAB „Audrelinos“ komandoje geriausiai sekėsi Vytautui Ruzui (17 tšk.) bei Andriui Kudirkai (15 tšk.)

Antrojoje kovoje susitiko AB „Panevėžio keliai“ bei UAB „Norac“. Nuo pat rungtynių pradžios kelininkai nebuvo nusiteikę juokauti ir kibo varžovams į atlapus, kas leido pirmąjį kėlinį laimėti rezultatu 13-9, antrajame dar šiek tiek padidinti persvarą laimint ir jį 16-14, o varžovus AB „Panevėžio kelių“ komanda pribaigė trečiajame ketvirtyje, kurį laimėjo net 20-9. Ketvirtasis kėlinys liko formalumas, tačiau kelininkai laimėjo ir jį 19-14, o bendras rungtynių rezultatas buvo užfiksuotas 64-48.

Kelininkų komandoje išsiskyrė Sigitas Deksnys (21 tšk.) bei Paulius Valotka (15 tšk.)

UAB „Norac“ kolektyvą į priekį vedė Ramūnas Balys (14 tšk.) bei Linas Čekanauskas (13 tšk.)

Didžiajame finale ARV Service komandos laukė grėsmingas varžovas – UAB „Emeko/ETC“, tai puikiai atsispindėjo ir rezultate, nuo pat pirmųjų minučių pradėję begti grėsmingieji UAB „Emeko/ETC“ jau pirmąjį kėlinį laimėjo triuškinamai 30-16, tačiau apsukų nemažino ir kituose kėliniuose, antrasis laimėtas 21-11, trečiasis 26-18, ketvirtasis 22-15. Nors rungtynės UAB „Emeko/ETC“ ir susiklostė lengvai ir sėkmingai, tačiau vieno iš tikslų varžovai jiems pasiekti neleido, šimtasis taškas pelnytas nebuvo.

Geriausiai „ARV Service“ komandoje sekėsi Edgarui Strokui, kuris pelnė net 31 tašką.

UAB „Emeko/ETC“ į priekį vedė Donatas Kasarauskas, Marius Grabskis ( po 17 tšk. ) bei Justinas Pomeckis (16 tšk.).

Renginio metu kiekviena komanda taip pat delegavo po vieną snaiperį į tritaškių metimų konkursą, kuriame geriausiai sekėsi UAB „Emeko/ETC“ komandos atstovui Donatui Kasarauskui.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų