(Reuters nuotr.)

Šaudynių Las Vegase atomazga: 50 žuvusių, 400 sužeistų

Šaudynių Las Vegase atomazga: 50 žuvusių, 400 sužeistų

Išpuolio Las Vegase, kur vienas šaulys ėmė šaudyti į minią koncerto pasiklausyti susirinkusių žmonių, aukų skaičius pasiekė  50, o į ligones buvo atvežta daugiau nei 400 sužeistųjų.

Remiantis Las Vegaso policijos departamento pranešimu, kuriame patikslintas sekmadienį žuvusių žmonių skaičius, į rajono ligonines buvo atvežti 406 žmonės.

Anksčiau policija pranešė, kad sekmadienio vakarą iš vieno viešbučio Las Vegaso bulvare užpuolikui pradėjus šaudyti į muzikos festivalį po atviru dangumi, žuvo mažiausiai 50 žmonių, daugiau kaip 200 buvo sužeisti.

Sekmadienio vakarą iš vieno viešbučio Las Vegaso bulvare užpuolikui pradėjus šaudyti į muzikos festivalį po atviru dangumi, žuvo mažiausiai 50 žmonių, daugiau kaip 200 buvo sužeisti.

Kol kas neaišku, ar tarp 50 nurodytų žuvusiųjų yra buvusių sužeistųjų, mirusių ligoninėje.

Policija pirmadienį pranešė, kad sekmadienio vakarą iš vieno viešbučio į apačioje vykusio muzikos festivalio dalyvius šaudęs vyras nusižudė anksčiau, nei pareigūnai pateko į jo kambarį. „Manome, kad tas asmuo nusižudė prieš mums įeinant (į jo kambarį)“, – sakė Las Vegaso šerifas Josephas Lombardo spaudos konferencijoje.

Pasak jo, 32-ajame viešbučio aukšte esančiame kambaryje pareigūnai rado „daugiau nei 10 šautuvų“. Anksčiau šerifas per spaudos konferenciją sakė, kad užpuolikas, kurį ginkluoti policininkai nukovė, yra 64 metų vietos gyventojas Stephenas Paddockas. Jo motyvai nežinomi.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų