Tobula dermė

Tobula dermė

„AXOR“ vardas puikiai žinomas tiems žmonėms, kurie ieško geriausių estetinių ir technologinių sprendimų savo vonios kambariams ir virtuvėms. Tai ir esminė „Hansgrohe Group“ prekės ženklo koncepcija – „Form follows Perfection“, reiškianti, kad produkto kūrimo procesas baigiasi tik tada, kai rezultato pagerinti jau nebegalima. Šiemet maišytuvų, dušo produktų ir aksesuarų gamintojai pristatė daug stebinančių naujienų.

„AXOR Uno“. Vamzdžiai – seniausia vandens perdavimo priemonė. Jie yra ir naujos kolekcijos, kuri sukurta bendradarbiaujant su dizaino studija „Phoenix Design“, akcentas. „AXOR Uno“ sukurtas pagal bekompromisį puristinio dizaino principą: du idealiai pagaminti cilindrai sujungti stačiu kampu. Čiaupai ir rankenėlės siūlomi dviejų tipų: arba tiesios griežtos formos, arba švelniai lenkti. Aiškūs kontūrai ir tinkamos proporcijos sukuria ypatingą aurą, todėl „AXOR Uno“ solidžiai ir puošniai atrodo bet kokioje aplinkoje. Spalvoti paviršiai vonios kambariui suteiks dar daugiau spindinčios prabangos.

„AXOR Montreux“. Dizaino studija „Phoenix Design“ sukūrė vonios kambario ir virtuvės kolekciją, atsižvelgdama į pirmųjų pramoniniu būdu gamintų čiaupų stilių. „AXOR Montreux“ simobolizuoja autentiškumą ir technikos progresą.

„AXOR“ dušo produktai. Puristinis dizainas, malonios vandens procedūros ir nepriekaištinga išvaizda. Dušo produktai sukurti bendradarbiaujant su dizaino studija „Phoenix Design“. Genialumas slypi paprastume: apvali dušo galva „AXOR 350“, dušo sistema „AXOR ShowerPipe 800“, termostatinis maišytuvas „AXOR 800“, stačiakampės dušo galvos „AXOR 250/580“ ir „AXOR 460/300“, termostato modulis „AXOR Select“. O naujasis „AXOR ShowerHeaven 1200/300 4jet“ nuginkluoja didybe, jėga ir prabanga.

 

 

 

 

 

 

 

„AXOR ShowerHeaven 1200/300 4jet“ – analogų neturinti beprecedentė dušo galva, ištobulinta per daugelį tyrimo metų. Ji pagaminta iš aukštos kokybės metalo, 1,2 m ilgio, 30 cm pločio, plačiu ir lygiu paviršiumi. Keturi nuo vandens srauto atsidarantys „sparnai“ ir integruotas apšvietimas ne tik sukuria efektingą foną vandeniui, bet atspindi naują komforto lygį. Trys dušo srovės garantuoja prašmatnias vandens procedūras: koncentruota srovė centre, plati lietaus srovė ir „PowderRain“ – srovė, panaši į dulksną. Atpalaiduojantis masažas, raminantis lietus arba minkšta dulksna. Galima įjungti kiekvieną srovę atskirai arba visas iš karto.

Didelės apvalios „AXOR 350“ dušo galvos yra kiekvieno vonios kambario puošmena. Aukščiausios kokybės metalo plokštės kraštų apdirbimas pabrėžia stilistines produkto savybes ir atspindi kūrėjų meistriškumą. Dušo galva ypatinga ne tik solidžiu dizainu, bet ir revoliucine dušo srove „PowderRain“, kuri panaši į dulksną – lengvą lietų.

Naują dušo sistemą „AXOR Showerpipe 800“ sudaro dušo galva „AXOR 350“, naujas termostatinis maišytuvas, stiklinė lentynėlė ir dušo galvutė. Galima užsakyti 15 skirtingų paviršių produktų. Solidi spalva vonios kambario interjerui suteiks daugiau prabangos.

„AXOR“ dušo galvos yra aiškių stačiakampių formų. Geometrinis tikslumas – atpažįstamas dizainas. Dušo galvos diskas pagamintas iš aukštos kokybės metalo. Jis lengvai išardomas ir valomas. Galimos kelios skirtingos vandens srovės: krioklys švelniam pečių masažui, stipri ir koncentruota arba plati lietaus srovė. Galima užsakyti 15 skirtingų spalvų dušo galvas.

Termostato modulis „AXOR Select“ puikiai tinka „AXOR“ dušo galvoms valdyti. Jo solidus, neįkyrus dizainas elegantiškai papildys bet kurį vonios kambarį. Dideli mechaniniai „Select“ mygtukai skirti patogiai įjungti ir išjungti dušo sroves. Atskiromis rankenėlėmis reguliuojamas vandens srautas ir temperatūra.

 

Santechnikos pramonės dizaino lyderis

Pagal naujausią Tarptautinio dizaino forumo (International Design Forum – iF) vertinimą kompanija „Hansgrohe Group“ su prekių ženklais „AXOR“ ir „hansgrohe“, surinkusi 1 040 taškų, yra 6-a iš 2 000 į prestižinį „iF“ apdovanojimą pretenduojančių pasaulio kompanijų ir lenkia net tokius žymius prekių ženklus, kaip „Audi“, „BMW“ ar „Apple“. „Hansgrohe“ yra visų santechnikos gamintojų lyderė.

 

www.axor-design.com

www.hansgrohe.lt


 

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų