P. Židonio nuotr.

Antroji salės futbolininkų pergalė (foto galerija)

Antroji salės futbolininkų pergalė (foto galerija)

Lietuvos A lygos salės futbolo čempionate puikias rungtynes sužaidė „Sportidus“ komanda. Panevėžiečiai savo aikštėje keturių įvarčių skirtumu įveikė trečiąją vietą užimančius „Šiaulių“ salės futbolininkus.

Trenerio Virginijaus Kulišausko auklėtiniai savo aikštėje 6:2 (4:1) įveikė lygos naujokus „Šiaulių“ salės futbolininkus, kurie užima trečiąją vietą.

„Sportidus“ žaidėjai rungtynes pradėjo neblogai ir jau 5-ąją mačo minutę išsiveržė į priekį. Nors po keturių minučių svečiai iš Šiaulių rezultatą išlygino, bet „Sportidus“ per kelias minutes pelnė dar du įvarčius, o kėlinio pabaigoje pridėjo dar vieną įvartį ir į pertrauką išėjo pirmaudami 4:1.

Antrajame kėlinyje šios persvaros panevėžiečiai ne tik neiššvaistė, bet ir padidino. Mačo pabaigoje komandos neįmušė net trijų baudinių, tad rungtynės galėjo pasibaigti dar rezultatyviau.

Nugalėtojams šiame susitikime po du įvarčius pelnė Simonas Gailiūnas ir Danas Kulišauskas, po vieną – Karolis Kazokaitis ir Donatas Paulauskas. Šiauliečių gretose tiksliais smūgiais pasižymėjo Rokas Lekiatas ir Darius Jankauskas.

Susitikimą su „Šiauliais“ panevėžiečiai žaidė tokios sudėties: Redas Užinskas, Simonas Gailiūnas, Danas Kulišauskas, Karolis Kazokaitis, Donatas Paulauskas, Laurynas Bratkauskas, Mantas Gasiūnas, Gytis Žilinskas, Arminas Šešetas, Edvinas Užinskas.

Pergalę iškovojusi „Sportidus“ komanda atitrūko nuo paskutinėje vietoje esančios VDA kolektyvo, kuris svečiuose 3:6 nusileido Mažeikių VIP ekipai. Panevėžiečiai savo sąskaitoje turi 6 taškus ir tarp devynių komandų rikiuojasi aštuntoje turnyro lentelės vietoje.

Šalies čempionas Kauno „Vytis“ šiame ture iškovojo pergalę išvykoje, kai nugalėjo Vilniaus „Turbotransfers“ klubą rezultatu 4:0. Gargžduose vietos „Pramogų“ ekipa prarado taškus. Gargždiškiai namuose 1:1 sužaidė su Jonavos „Vikingais“ ir po šių lygiųjų vėl į priekį praleido Kauno „Vyčio“ ekipą, kuri dabar turi vieno taško persvarą.

Turnyro lentelė

(vieta, komanda, žaistų rungtynių skaičius, įvarčių santykis, taškai):

1. Kauno „Vytis“                      12   57:25   30

2. Gargždų „Pramogos“          12  63:28   29

3. Šiaulių „Šiauliai“                 13   61:44   23

4. Mažeikių VIP                       12   56:44   18

5. N. Akmenės „Akmenė“       11   45:39   18

6. Jonavos „Vikingai“             12   33:32   17

7. Vilniaus „Turbotransfers“ 12   44:64   16

8. Panevėžio „Sportidus“      13   11:33     6

9. Vilniaus VDA                      13   11:31     2

Rytoj, trečiadienį, Lietuvos A lygos salės futbolo čempionate bus sužaisti trys susitikimai. Panevėžio „Sportidus“ savo aikštėje susitiks su VDA komanda. Rungtynės rankinio sporto salėje (Durpyno g. 3A) prasidės 20 valandą.

Galerija

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų