Organizatorių nuotr.

Neįgalieji sportininkai nudžiugino medaliais

Neįgalieji sportininkai nudžiugino medaliais

Birštone vykusiame Lietuvos aklųjų ir silpnaregių lengvosios atletikos vasaros čempionate sėkmingai pasirodė panevėžiečiai. Jono Augos treniruojami Kūno kultūros ir sporto centro sportininkai iškovojo penkis medalius: tris aukso, po vieną – sidabro ir bronzos.

Čempionais suaugusiųjų grupėje tapo Dangutė Skėrienė (4 kg sveriantį rutulį nustūmė 8,90 m) ir Simas Devainis (7,257 kg rutulį nustūmė 9,98 m). Jaunių grupėje nepralenkiamas buvo Matas Steponavičius – 5 kg rutulį nustūmė 5,70 m.

D. Skėrienė dalyvavo ir disko metimo rungtyje. Nusviedusi 22,92 m sportininkė pasipuošė sidabro medaliu. Bronzos medalį 100 m bėgimo rungtyje iškovojo Rokas Ažubalis (14,80 sek.).

„Džiugina penki iškovoti medaliai, kuriuos mūsų miesto atstovai parvežė į Panevėžį. Šį kartą konkurencija buvo didelė, todėl rezultatais esame labai patenkinti. Sportininkai intensyviai treniruojasi, o pasiekti tokius rezultatus galima tik atkakliu darbu. Šiame sezone mūsų laukia dar daug startų ir jiems atsakingai rengsimės. Tikiu, kad kas nors iš mano auklėtinių bus pakviestas ir į Lietuvos rinktinę“, – „Sekundei“ sakė sportininkų treneris J. Auga.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų