2017-ieji primins gaidžių peštynes

2017-ieji primins gaidžių peštynes

Kitais metais iš žvaigždyno nužengusi Ugninė Višta ir Metalinis Gaidys į žemę atneš daugybę neramumų. Netikėtai įsiplieskę konfliktai, neprognozuojami įvykiai, chaosas taps rutina ir nieko nebestebins. Taip tvirtina 2017 metų prognozę iš kortų, žvaigždžių, fegšui ir savo, kaip žurnalisto, nuojautos sudaręs ezoterikas Gintaras Mikšiūnas. O ką jis žada pasauliui, Lietuvai, Panevėžiui ir kiekvienam Zodiako ženklui?

Aukštaitijos sostinei G. Mikšiūnas turi puikių žinių. Panevėžys kitais metais suklestės.

„Panevėžys pagal Zodiaką yra Vėžio ženkle. O pagal fengšui metodiką Gaidžio metai jam gana palankūs. Šis miestas pasižymi gamyba, sunkiąja pramone, todėl jį turėtų globoti Metalinis Gaidys“, – paaiškino astrologas.

Panevėžys, anot jo, kitąmet gali tapti viso regiono lyderiu. Panaši sėkmė lydi tik Kauną.

„Viskas, kas buvo pradėta Panevėžyje, kitais metais sulauks puikaus tęsinio. O kas nepradėta, taps gera pradžia. Taigi 2017 metais miegoti nevalia. Jei planuojate statyti, įsigyti nekilnojamojo turto, būtinai tai padarykite. Jūsų miestas po Naujųjų gyvens „ant bangos“, – tvirtino astrologas.

Lietuvos žiniasklaida nemiegos

Tačiau žvelgdamas į visos Lietuvos ateitį didelės sėkmės G. Mikšiūnas 2017-aisiais neprognozuoja. Geriausia žinia, anot jo, kad čia tikrai nebus karo ir Rusija mums nekels pavojaus.

„Pagal pačius įvairiausius Rytų kalendorius 2017-ieji, vadinamieji Gaidžio metai, simbolizuoja du elementus: ugnį jin ir metalą jan. Ugnis yra viršesnė už metalą, nes jį išlydo. Taigi, numatomas jin energijos dominavimas jan energijos atžvilgiu.

Iš esmės tai reiškia chaosą ir harmonijos trūkumą, nes jin bus gerokai daugiau. Tai lydanti metalą ugnis. Jin ugnis labai kaitri, bet nestabili – tai emocionalumas, jausmingumas, sentimentalumas. Emocijos kaupsis ir sproginės. 2017 metais, pagal kinus, yra didelė technogeninių katastrofų, susijusių su ugnimi, tikimybė. Tai ir gaisrai, ir sprogimai, ir ugnikalniai. Būtent dėl Ugninio Gaidžio įtakos 2001 m. rugsėjo 11 d. buvo sugriautas Pasaulio prekybos centras Niujorke. Ugninio Gaidžio metais 1945-aisiais buvo numesta atominė bomba ant Hirošimos“, – apie dėsningumus istorijoje ir jų įtaką užsiminė ezoterikas.

Bendras chaosas, bioenergetiko manymu, neaplenks ir Lietuvos. Tačiau Baltijos šalys, anot jo, skleidžia ypatingą, specifinę energiją. Lietuva – viso regiono dvasinis centras.

„Mūsų šaliai kiti metai iš esmės bus gana ramūs. Tačiau žiniasklaidai bus ką veikti. Gali būti atvertos korupcijos bylos, siekiančios 2000-ųjų pradžią. Bus paviešinti kitų valstybių agentai, kurie savo juodą darbą dirbo nuo KGB laikų. Jų pavardės šokiruos visuomenę. 2017 metų vasaros pabaigoje Lietuvoje tikėtinas įžūlus kriminalinis nusikaltimas, kuris pavirs į rezonansinę bylą. Jos eigą seks visa Lietuva“, – prognozavo pašnekovas.

G. Mikšiūnas ir pagal Taro kortas, ir pagal astrologines tendencijas naujų mokesčių mūsų valstybėje nemato. 2017-ųjų pabaigoje, 2018-ųjų pradžioje pensininkai esą sulauks didesnių pensijų, biudžetininkai – algų. Visų žmonių nuotaika gerės.

Bet emigracijos sustabdyti nepavyks ir naujo Darbo kodekso dar nesulauksime. Bus daug sumaišties ir nenuspėjamų įvykių.

Blogesni bus 2018-ieji

„2017 metais Rusija Lietuvos tikrai neužpuls. Netgi priešingai – netikėtai pagerės Lietuvos ekonominiai santykiai su ta šalimi. Atsigaus maisto pramonė, eksportas į Rytus. Bet tai bus bendra europinė tendencija, ji nuo Lietuvos valdžios mažai priklauso“, – sakė G. Mikšiūnas.

Jo teigimu, Lietuvoje itin nesiseks didelėms, tradicinėms sistemoms – politinėms ir verslo jėgoms. Metai nebus sėkmingi konservatoriams ir socialdemokratams bei dideliems prekybos centrams, koncernams.

Iš esmės, pasak astrologo, Lietuvai 2017-ieji nebus per daug sunkūs. Tai – veikiau vilties ir teisingumo metai, naujos eros mūsų valstybės gyvenime pradžia.

„Valstybinėje sistemoje vyks kartų pasikeitimas, taigi bus šuolis į naują kokybę. Galų gale bus įteisinta netradicinė medicina“, – tvirtina G. Mikšiūnas.

Ekonominės krizės Lietuvoje jis kitas metais nemato. Sunkiausi mūsų valstybei esą bus 2018-ieji. Lietuva, pagal pašnekovo įžvalgas, gyvena 100 metų ciklais. Todėl gali būti išbandytas mūsų šalies valstybingumas – kaip ir 1918-aisiais.

G. Mikšiūnas

Keista taps įprasta

„Dabar, remdamiesi ne Rytais, bet unikalia kvantinės magijos metodika, pažvelkime į 2017 metus. Taip, kaip plaukia informacija iš „Likimų knygos“: per planetų išsidėstymą, Taro kortas ir per realų gyvenimą. Matomi įvykiai ir tendencijos nebūtinai gali pasireikšti 2017 metais. Tai maždaug trejų metų perspektyva“, – apie pasaulines tendencijas kalbą pradėjo G. Mikšiūnas.

Pašnekovas spėja, kad 2017-ieji bus 2016-ųjų energijos tąsa. Tai bus 5-ieji metai po 2012-ųjų kvantinio šuolio, gyvenimo Naujojoje Vandenio eroje.

Kaip žinia, iki 2012 metų galiojo majų kalendorius. Taigi iki tol ir pasaulis buvo stabilesnis, ramesnis, labiau prognozuojamas. O 2017 metai esą bus patys svarbiausi po 2012-ųjų.

„Žemė ir visi jos gyventojai pakylėti į naują vibracijų lygį. Tai, kas neįvyko 2012 metais, įvyks dabar. Tie, kurie neįlipo per pirmas permainų traukinio duris, dar gali spėti įšokti į paskutinį vagoną. Pasaulį stebins keistos permainos: tiek viešajame gyvenime, tiek politikoje, tiek ekonomikoje. Žodis „keista“ bus itin dažnas“, – aiškino kvantinės magijos specialistas.

Ir toliau, anot jo, rinkimus daugelyje šalių, kuriose jie vyks, laimės permainų jėgos, o tradicinės sistemos trauksis. Tačiau tai, pasak pašnekovo, nėra demokratijos krizė – tiesiog žmonės jaučia tiesos ir teisingumo alkį, jie tampa dvasiškai labiau subrendę negu valdantysis elitas bei viešųjų valdymo grandžių vadybininkai.

Todėl radikaliųjų jėgų proveržis valdžioje nieko nestebins. Planuoti tokių reiškinių nebus įmanoma – viską lydės netikėtumai.

Pasaulyje – naujos jėgos

2015 metais į Šaulio žvaigždyną įėjo Saturnas. Toks derinys, pasak prognozuotojo, nepalankus Europos Sąjungai, tad ji pradėjo byrėti. Ši tendencija išliks ir kitąmet. Kitos šalys, kurios referendumu bandys palikti ES, esą bus Prancūzija ir Olandija.

„Žmonėms atsibodo pabėgėliai, gėjai, nebaudžiami verslo klanai ir korupcinės valdymo schemos. Europos Sąjunga visiškai subyrės 2019 metais. 2020-aisiais nebeliks eurų. Taigi, jų taupyti neapsimoka, nes neaišku, kiek ilgai jie bus mūsų šalies valiuta. Greičiausiai pereisime prie dolerio“, – ateities įvykius numatė G. Mikšiūnas.

„Gaidys neapsieis be karinių perversmų, revoliucijų, politinių žmogžudysčių, teroristinių atakų. Daugiau taikos 2017 metais pasaulyje tikėtis būtų sudėtinga.“

G. Mikšiūnas

 

Jungtinių Amerikos Valstijų taip pat laukia nelengvi metai. Į prezidento postą sėdus Donaldui Trampui, pasak astrologo, JAV galia ir įtaka pasauliui susilpnės, bet tik iki 2017 pabaigos: „Amerika pavojingai suklestės 2019-aisiais, kai Europos Sąjunga risis į bedugnę. O iki tol gali atsitikti visko: gali būti pasikėsinta nuversti JAV prezidentą, galbūt jis susirgs nepagydoma liga.“

Permainingus metus astrologas mato ir Rusijai, kuri esą gyvena 100 metų ciklu. Lygiai prieš šimtmetį Leninas su bolševikais nuvertė teisėtą Rusijos valdžią ir beveik 70 metų „statė komunizmą“. Taigi ir 2017-ieji Rusijoje nepraeis be pėdsakų. Maskvoje, G. Mikšiūno nuomone, gali būti liaudies maištų, bet greit užsidegę jie taip pat greitai užges.

Ekonominės galios pabaigą astrologas prognozavo Kinijai. Į šešėlį, anot jo, turėtų trauktis visa Azija. Stabili liks tik Indija.

Karo nebus, bet kaitra liks

„Liūdna, kad vis labiau nepasitikima lyderiais, jų neklausoma, taip bus ir toliau. Kitaip tariant, eiliniai žmonės gyvens sau, o elitas – sau. Tik tas nepaklusnumas bus pavojingas. Jeigu, neduok Dieve, JAV ir Rusija pradėtų kariauti, paprasti žmonės į apkasus neitų, kariautų abiejų šalių elitiniai pulkai, diversantų, provokatorių grupės. Dauguma gyventojų tiesiog nesutiks dalyvauti tose kvailystėse“, – spėjo bioenergetikas.

Tačiau globalaus karo jis 2017 metais nemato. Nors noro suskaldyti pasaulio bendruomenę į du nesutariančius polius bus labai daug, ir ši tendencija esą aktyvės.

Iš politinio žemėlapio niekur nedings „Islamo valstybė“. Astrologo teigimu, Irakas bus išvalytas, tačiau Sirijoje reikalai į gerą pusę nekryps. O kitų metų antroje pusėje nustebins Šiaurės Korėja. Jos režimas neteks vieno iš lyderių.

Teroro aktai, kariniai konfliktai – visa tai neša Ugninis Gaidys.

„Gaidys neapsieis be karinių perversmų, revoliucijų, politinių žmogžudysčių, teroristinių atakų. Daugiau taikos 2017 metais pasaulyje tikėtis būtų sudėtinga. Priešingai – ten, kur maži konfliktai, kils dideli, o kur karas ilgai tęsiasi – laukime atomazgos“, – astrologines įžvalgas dėliojo pašnekovas.

Krizės nebus, stabilumo – irgi

Astrologas apibendrino ir kitų metų ekonomikos pokyčius. Jis aukso amžių prognozuoja visoms pramonės šakoms, susijusioms su metalais: mašinų gamybai, elektronikai, tauriųjų metalų apdirbimui, juvelyrikai. Mat Gaidys, kuriame dega jin energija, mėgsta metalus.

Transporto sritis esą bus paženklinta traukinių ir lėktuvų gaisrais. Objektai užsidegs dėl mažiausios kibirkšties. Tad draudimo verslui bus sudėtingi metai. Nelengva bus bankams – Gaidžio atneštas chaosas nėra gera sąlyga stabiliai dirbti.

„Kaip sakiau, chaosas bus kasdienybė, jo daugės. Bet viena gera žinia – ekonominės krizės, tokios kaip 2008 metais, nebus. Gili krizė ir dar nemalonesnės pasekmės Vakarų ekonomiką ištiks 2019–2020 metais. Taigi turime laiko įkvėpti oro“, – patikino G. Mikšiūnas.

Naftos kainos, pasak pašnekovo, tai kils, tai kris, bet degalai neturėtų brangti. Vertybinių popierių rinkoje astrologas taip pat neprognozuoja stabilumo ir aiškumo.

Sproginės paslaptys

2017-ieji, kvantinės magijos specialisto nuomone, bus didelių mokslo atradimų metai. Ir tie atradimai pagaliau bus paviešinti.

„Pirmiausia tai bus susiję su energetika. Gali būti, kad praėjus penkeriems ar šešeriems metams naftą pamiršime. Energetikos permainos ateis iš Amerikos. Tai iš dalies susiję su D. Trampo prezidentavimo laikotarpiu“, – tikino pašnekovas.

Skandalingus metus jis prognozuoja medicinai. Į dienos šviesą įsiverš neįtikėtini korupcijos sąmokslai. Tačiau bus naujovių gydymo srityje. Nauji vaistai, pasak astrologo, gal ir nebus atrasti, mat šis proveržis susijęs su tikslesne diagnostika ir ligų priežasties nustatymu.

„Apskritai 2017 metai bus ypatingi tuo, kad į dienos šviesą bus ištraukta daug paslapčių, susijusių ir su dalelių fizika, ir su kosmosu. Kontakto su ateiviais tikrai nebus. Jam buvo rengiamasi dar 2012-aisiais, tačiau visa tai nukelta dešimtmečiui“, – kalbėjo astrologas.

Valdys moterys

Socialiniame gyvenime Gaidys, pasak pašnekovo, į santykius atneš metalinį aštrumą. Taigi vyraus aštri kritika, kartais nemotyvuota, be jokio pagrindo ir skaudi.

Jin Ugninis Gaidys lems stipriai veiksiantį veidrodinį principą. Jeigu šiais metais ar anksčiau ką nors nuskriaudėme, įskundėme, pykomės su artimaisiais, kaimynais, kolegomis, kitąmet laukime to paties sugrįžtant, tik tai mums smogs dešimteriopai stipriau. Todėl ezoterikas patarė kalėdiniu laikotarpiu atsiprašyti ir susitaikyti su įžeistais ar įskaudintais žmonėmis. Užtenka bent mintyse atsiprašyti.

Romantiniuose santykiuose Gaidžius valdys Ugninės Vištos. Pasak G. Mikšiūno, jei moterys pasitelks protą ir jausmingumą, jos išlydis bet kokį metalo gabalą vyrų širdyse.

Kitais metais visose srityje dominuos moterys.

Permaininga ir gamta

Itin sėkmingai G. Mikšiūnui pagal žvaigždes ir kortas sekasi nuspėti orų tendencijas. O kitais metais, pasak astrologo, jos bus labai margos.

„Šalta nei įprasta bus žiema. Sausio antroje pusėje ir vasario pradžioje visa jėga spūstelės šaltukas. Pavasaris bus ankstyvas. Gali būti taip, kad balandžio trečioje dekadoje sodinsime bulves. Tačiau vasarą neišvengsime sausros. Per Jonines smarkiai lis, o jau birželio pabaigoje prasidės karščio banga. Tikėtina, kad bus dvi karščio bangos. Antroji – rugpjūčio pabaigoje, o liepos paskutinę savaitę ir rugpjūčio pirmąją tiek prilis, kad upės išeis iš krantų. Ruduo bus šiltas“, – prognozavo pašnekovas.

Tikėti tokiomis jo pranašystėmis ar ne, kiekvieno asmeninis reikalas. Tačiau G. Mikšiūnas priduria, kad kartais į astrologų ir magų prognozes galima žiūrėti ir kaip į smagią pramogą.

„Sudaromos metų pabaigoje prognozės gali turėti kelias reikšmes. Pirma – tai gali būti įspėjimas, kad tam tikros mūsų gyvenimo pasekmės neišvengiamos. Antra – jei žinai – esi ginkluotas. Trečia – pamatai įvykius didesniame priežasčių ir pasekmių kontekste, kurie yra globalūs, galbūt vykstantys nepriklausomai nuo žmogaus valios. Ketvirta – prognozės yra propagandos įrankis. Jos padeda susidaryti naujus arba keisti senus lūkesčius, perkainoti vertybes.

Taigi sudarydamas prognozes turi jausti atsakomybę, vengti išankstinio programavimo. Prognozių sudarytojai turi pateikti savo literatūrinius kūrinius taip, kad viskas būtų aišku ir skaitant paraidžiui, ir iš konteksto.

Manau, tai yra sudėtingas iššūkis. Tačiau pats geriausias požiūris į prognozes – pramoginis. Žiūrėkite į tai kaip į pramogą, lengvai, nesusitapatinkite su parašytomis įžvalgomis“, – patarė G. Mikšiūnas ir sudėliojo po kitų metų horoskopą kiekvienam Zodiako ženklui.


AVINAS

Sielos, kurios gimė žmogiškame pavidale Avino ženkle, susidurs su begaliniu noru viską gyvenime iš esmės pakeisti: ir darbą, ir namus, ir sutuoktinį.

Priežastis – tiesiog nesuvokiama. Paprasčiausiai tokios mintys bus dažnas svečias. Po gimtadienio praėjus keliems mėnesiams, vasaros pradžioje, paaiškės, kad tai buvo tik emocijos. Viskas stos į senas geras vėžes. Bet kai kas jau bus padaryta. Iš visų permainų, kurios buvo inicijuotos, realybe taps tik kelios – tos, kurias vilkinote ir nesiryžote veikti.

Profesinėje srityje galimi karjeros šuoliai, netikėti pasiūlymai. Meilės ir jausmų srityje – atradimai. Į savo draugą, draugę ar sutuoktinį pažvelgsite kitu žvilgsniu. Ką pamatysite, iš pradžių tai šokiruos ir norėsite net nutraukti santykius. Vėliau išryškės viso to teigiamos pusės.

JAUTIS

Sielų, kurios pasibeldė į šį pasaulį Jaučio ženkle, laukia sunkus darbymetis, įtemptas grafikas. Greitas įvykių kaleidoskopas. Poilsio minučių rasti bus itin sunku. Net ir išvykę į užsienį pailsėti Jaučiai bus įkinkyti dirbti. Dideli krūviai blaškys, nervins, bet paaiškės, kad tai tik į gera.

Jaučiams geri metai pirkti nekilnojamąjį turtą, investuoti į statybas. Profesinėje srityje laukia kvalifikacijos kėlimo būtinybė. Geri metai besimokantiesiems ir norintiesiems studijuoti. Rasite tinkamą studijų programą.

Santykių srityje teks iš dviejų blogybių rinktis mažesnę. Santuokai ir rimtiems įsipareigojimams nėra tinkamas laikas iki pat 2018-ųjų pradžios.

DVYNIAI

Jiems teks ieškoti daugiau oro ir erdvės. Gniuždys pažįstamų žmonių įkyrus įtikinėjimas. Teks įrodinėti, kad nesate kupranugaris. Daug laiko ir jėgų reikalaus laisvės paieškos. 2017 metais patartina iškentėti pretenzijas ir priekaištus: per vieną ausį įsileisti, per kitą – išleisti, o 2018-aisiais priešams skelt antausį iš visų jėgų.

Karjeros srityje – pripažinimas dėl profesionalumo. Gali būti skirtos premijos ir paskatinimai. Meilės srityje – žaismingi ir malonūs partnerio netikėtumai, būsite apgaubti dėmesiu.

VĖŽYS

Atsipalaidavimo ir poilsio metai. Geri mokslo ir darbo rezultatai, palankus laikotarpis svajonėms įgyvendinti. Mintys ir idėjos materializuosis akimirksniu. Bet Vėžiams teks būti itin atsargiems kelionėse.

Saugokite asmeninius daiktus, pinigus. Vagys ir sukčiai jus lankys gana dažnai. Vėžiams teks spręsti konfliktus. Jie bus ramybės skleidėjai ten, kur vyksta emocijų kova.

Karjeros srityje – absoliuti sėkmė. Į darbą eisite kaip į poilsį, namuose nebus dramų ir sukrėtimų. Dėl to prarasite budrumą. Tačiau jį išlaikykite, kad ir kas atsitiktų. Meilės srityje – jokių dramatiškų pokyčių. Jei turite šalia žmogų, jis niekur nepabėgs, o jei nėra draugo, jo ir nebus.

LIŪTAS

Daugelis idėjų pildysis. Liūtams teks išeiti iš pogrindžio ir eiti į lyderystę. Žodis bus išgirstas, mintis – įtaigi, skvarbi. Metai reikalaus aktyvumo ir atsakomybės netgi už kitus. Gali būti proveržis politinėje ar visuomeninėje veikloje.

Pavojus slypi dėl jautrumo kritikai. Veikiant aktyviai kritika – neatsiejamas dalykas. Patartina neklausyti kritikos. Galvokite savo galva ir darykite tai, kas būtina.

Karjeros srityje taip pat bus lyderystės poreikis. Liūtai bus pastebėti ir pakylėti karjeros kaiptais. Klaidų beveik nebus.

Meilės srityje imkitės iniciatyvos, nes šalia jūsų džiūsta brangus žmogus. Atsidavimas karjerai bei politinei ar visuomeninei veiklai gadins santykius. Gyventi su Liūtais tikrai nebus lengva. Geriau juos palaikyti – net ir tais atvejais, kai daro kvailystes. Kritikos jie negirdės.

MERGELĖ

Gimusieji Mergelės ženkle susidurs su nebaigtų darbų iššūkiais. Sudėlioti viską į lentynėles, kaip buvo įprasta, pritrūks laiko. Dėmesį trukdys artimi ir pašaliniai žmonės, kuriems dėl pareigingumo norėsis padėti, bet kentės asmeniniai reikalai. Todėl kaupsis nepabaigtų darbų kupra.

Išeitis – geriau nekontroliuoti ir valios pastangomis neforsuoti, viską palikti Dievo valiai. Ne visi darbai, kurie atrodo svarbūs, tokie yra iš tikrųjų.

Karjeros srityje nebus galimybių pasireikšti. Tyliai dirbsite savo darbą ir džiaugsitės laiku gaunamu atlyginimu. Meilės reikaluose jokių proveržių, nes tiesiog tam neskirsite dėmesio. Nėra žmogaus ir jausmų – ir nereikia. Dėl to partneris ar partnerė niekur nepabėgs.

SVARSTYKLĖS

Palankus metas rizikingiems sprendimas ir loterijoms. Jūs tiesiog matysite perspektyvias investavimo kryptis. Tik gali pritrūkti drąsos ir ryžto imtis konkretaus projekto. Kliūtis – logika. Ją reikia kartais pamiršti, labiau pasikliauti nuojauta ir nerti į riziką.

Palankus metas dvasiniams ieškojimams, poezijai, menams. Galbūt atrasite naujus sugebėjimus, naujas sielai mielas veiklas.

Tvarkydami darbo ir verslo reikalus imkitės sudėtingų ir rizikingų veiklų, kurių vengia kiti. Kad ir kaip būtų keista, Svarstyklėms seksis ypač sunkios užduotys. Meilės reikaluose vyraus konkurencija su partneriu dėl smulkmenų. Geriau tartis, kalbėtis, išsiaiškinti.

SKORPIONAS

Reikalų teks turėti su pačiais įvairiausiais gaisrais. Bet gaisrai užgrūdins. Ugnis gels į nervų ląsteles. Tai – dvasinė ugnis. Siela ragins eiti nušvitimo link, bet gyvenimo aplinkybės tam nebus palankios. Jei ateis į galvą idėja, ji staiga užsidegs, bet greitai užges.

Didelė tikimybė gauti žinią iš seno pažįstamo, jis subrandins naujus dvasinius ieškojimus, gilesnį ėjimą į save. To Skorpionams ir taip netrūksta.

Verslo ir karjeros srityje palankus metas vadovui išsakyti pretenzijas dėl darbo sąlygų. Tas pokalbis jau senai bręsta. Ir kitąmet tam bus palankus metas. Jausmų sferoje reikšmingų pokyčių teks palaukti. Santykiuose vyraus rutina, bet tas pastovumas turi žavesio.

ŠAULYS

Laukia be galo geri metai. Metų pradžioje gali paaiškėti, kad tie, kurie Šauliams spendė spąstus iš pavydo ar dėl nuoskaudų, gaus stiprų atsaką iš visatos ligomis ar avarijomis.

Ir kitais metais Šauliams, kaip ir visiems ugnies ženklams, negalima kenkti, nes jų priešai nudegs rankas. Šauliams palankus metas emigruoti, jei tokia galimybė atsiras. Užsienyje jie labiau save atskleis nei gimtinėje.

Verslo ir darbo srityse – absoliuti sėkmė. Šauliams gerai seksis dirbti komandiruotėse, visur, bet ne namie. Jausmų srityje meilė įgaus formą: šis jausmas išsilies ir žodžiais, ir darbais. Sulauksite prisipažinimo.

OŽIARAGIS

Prognozuojami kur kas ramesni metai nei 2016-ieji. Taps aišku, ką toliau daryti. Gims nauja vizija, einanti per genus iš protėvių. Metas pradėtai ir nebaigtai misijai. Gali trukdyti tik du faktoriai: inercija ir emocijos. Patartina vengti kraštutinumų ir rinktis subalansuotą vidurio kelią.

Darbe ir versle atrasite veiklas, kurias buvote pamiršę. Seksis derybos dėl investicijų su užsienio partneriais. Atgims, atsinaujins jausmai.

VANDENIS

2017-ieji Vandeniams bus didelių dvasinių permainų metai. Keisis požiūris į daugelį dalykų. To priežastis – galimi sukrėtimai. Dings iliuzija ir tikėjimas dalykais, kurie atrodė patikimi ir stabilūs.

Nukris rožiniai akiniai, bet bus lengviau. Galbūt keisis politinės pažiūros, vertybinės nuostatos. Vandeniai tiesiog išaugs senus marškinėlius ir apsivilks kitus.

Darbo srityje metas atkreipti dėmesį į inovacijų ir atradimų, darbo ir verslo procesų tobulinimą. Santykiuose įmanomi išbandymų scenarijai. Jei į tai žvelgsite filosofiškai – viskas bus gerai. Bet jeigu sureikšminsite detales, rodysite ambicijas, gali atsirasti dar didesnė praraja.

ŽUVYS

Metas tarnauti visuomenei, aukštiems idealams. Siekiantiesiems vidinės ramybės ji tikrai ateis. Teks spręsti dilemą: ar likti prie įprastų darbų, ar eiti į didžią misiją. Lemiamą žodį tars ne protas, o siela.

Geri sprendimai atsiras spontaniškai. Palankus metas kurti politinius junginius, eiti į politiką ir skleisti tiesą didelėms žmonių grupėms.

Darbe galite kurti profesinę sąjungą, tapti akcininku ar stebėtojų tarybos nariu. Seksis strateginiai sprendimai, didelės apimties strateginiai darbai. Meilės, santykių ir šeimos reikaluose – įtarumo ir nepasitikėjimo šešėliai, neišsakytos temos. Patarimas – kalbėtis, išsakyti abejones.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų