„Montuotojas“ žengia be pralaimėjimų

„Montuotojas“ žengia be pralaimėjimų

Tęsiasi Lietuvos komandinis stalo teniso čempionatas, jame kol kas be pralaimėjimų rungtyniauja paskutinių ketverių metų šalies čempionė Panevėžio „Montuotojo“ vyrų komanda.

Mūsų miesto komanda iškovojo dar dvi pergales. Panevėžiečiai Šiauliuose vykusiame ture įveikė abi Mažeikių komandas. „Montuotojas“ 5:2 įveikė komandą „Vijurkas-1“ bei 5:1 – „Vijurkas-2“.  „Montuotojo“ komanda šiame sezone laimėjo visus septynis žaistus susitikimus.

Nepaisant to, kad šalies čempionams šį kartą negalėjo padėti Valdas Martinkus, panevėžiečiai iškovojo dvi pelnytas pergales.

Susitikime su „Vijurku-2“ tik Klaidas Čepaitis po labai atkaklios kovos rezultatu 2:3 nusileido Armandui Domeikai. Paskui panevėžietis 3:0 pranoko Irmantą Daukontą. Kiti „Montuotojo“ stalo tenisininkai savo varžovus įveikė vienodais rezultatais 3:0. Paulius Gūra nugalėjo Gvidą Rozgą ir Irmantą Daukontą, o Viktoras Bikovas – Armandą Domeiką ir Gvidą Rozgą.

Susitikimą su „Vijurku-2“, kuris iki mačo su panevėžiečiais buvo patyręs vos vieną pralaimėjimą, „Montuotojas“ laimėjo rezultatu 5:2. Mače su latviu Janiu Ciruliu panevėžietis Klaidas Čepaitis pirmavo 2:0, bet paskui pralaimėjo tris partijas paeiliui, o kartu ir mačą 2:3. Kitame savo susitikime K. Čepaitis 0:3 nusileido Faustui Rozgai. Tris savo susitikimus „Montuotojo“ žaidėjas Viktoras Bikovas laimėjo rezultatu 3:0. Baltarusis nugalėjo Mantą Rimeikį, Faustą Rozgą ir Janį Cirulį. Du mačus taip pat vienodais rezultatais 3:0 laimėjo ir Paulius Gūra. Panevėžietis įveikė M. Rimeikį ir J. Cirulį.

„Montuotojo“ komandos vadovas Valerijus Rezanovas, apsilankęs „Sekundės“ redakcijoje, sakė, kad, nepaisamt dviejų pergalių, abu susitikimai nebuvo labai lengvi. Kai kuriose partijose mūsų žaidėjams teko labai rimtai kovoti ir pergales pasiekdavo ne itin lengvai. Po to, kai mes pastaruosius keturis sezonus paeiliui tapome šalies čempionais, visi varžovai prieš mus kovoja su dviguba energija ir labai nori laimėti. Puikiai Šiauliuose rungtyniavo vienintelis mūsų komandos legionierius Viktoras Bikovas. Minskietis visus penkis savo mačus laimėjo sausais rezultatais 3:0. Mūsų draugiškas kolektyvas pasveikino V. Bikovą su gimtadieniu – jį žaidėjas atšventė puikiai rungtyniaudamas Šiauliuose “, – „Sekundei“ sakė V. Rezanovas.

Visos komandos šiuo metu jau sužaidė po 7 susitikimus.

Turnyro lentelė (vieta, komandos pavadinimas, pergalės)

  1. Panevėžio „Montuotojas“            7
  2. Kretingos „Sala“                          7
  3. Vilkaviškio „Rytas-1“                  6
  4. Mažeikių „Vijurkas-1“                 5
  5. Kauno „NLV Projektai-Topsas“  4
  6. Vilniaus B. Balaišienės klubas     4
  7. Kelmės „STK Topsas“                 3
  8. Širvintų STK                                3
  9. Vilkaviškio „Rytas-2“                  1
  10. Kauno „Legras“                            1
  11. Šiaulių „Rudė-Bionorica“            1
  12. Mažeikių „Vijurkas-2“                 0

Gruodžio 1 dieną Klaipėdoje vyks kitas Lietuvos aukščiausios lygos pirmenybių turas. Panevėžio „Montuotojas“ susitiks su taip pat be pralaimėjimų žengiančia Kretingos „Sala“ bei Kelmės „STK Topsu“.

 

 

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų