zarasai.lt nuotr

Zarasuose – puikus Panevėžio boksininkų pasirodymas

Zarasuose – puikus Panevėžio boksininkų pasirodymas

 

Zarasuose vykusiame tarptautiniame bokso turnyre labai sėkmingai pasirodė Panevėžio bokso klubo „Olimpietis“ atstovai. Šiame turnyre dalyvavo Lietuvos, Latvijos, Armėnijos komandos. Mūsų šaliai atstovavę panevėžiečiai puikiai pasirodė.

Turnyro nugalėtojais skirtingose svorio kategorijose tapo  panevėžiečiai V. Motieka, K. Saltonas, J. Laurišas, D. Vilkas, D. Matukonis, L. Vaitiekus,  S. Urbonavičius. Sportininkus varžyboms rengė treneriai P. Prokofjevas ir V. Karpačiauskas.

Tarptautinis turnyras iš kitų išsiskyrė tuo, kad šalia Zaraso ežero Didžiosios salos buvo sumontuotas bokso ringas ir sportininkai tarpusavyje kovojo po atviru dangumi. Iš pradžių vyko apšilimas, paskui  boksininkai varžėsi tarptautiniame turnyre.

Gausus žiūrovų būrys iš arti savo akimis galėjo stebėti, kaip sportininkai kovoja ringe. Panevėžio bokso federacija ir klubas „Olimpietis“, rengdami tarptautinį turnyrą, glaudžiai bendradarbiavo su  Zarasų rajono savivaldybe – jos darbuotojai daug dėmesio skyrė svečiams. Renginyje Zarasų rajono meras Nikolajus Gusevas pasveikino visus susirinkusiuosius, o turnyro nugalėtojams įteikė atminimo prizus.

Prieš tarptautinį turnyrą panevėžiečiai visą savaitę stovyklavo Zarasuose, čia turėjo puikias sąlygas ne tik sportuoti, bet ir ilsėtis.

Stovyklos iniciatoriai treneriai Dainius Karinauskas ir Petras Prokofjevas džiaugėsi, kad savaitė, praleista Zarasuose, jauniesiems sportininkams buvo labai naudinga.

„Naudinga pakeisti aplinką, bendrauti ir varžytis su kitų šalių sportininkais. Stovykloje žaidėme futbolą, krepšinį, šachmatais, maudėmės ir smagiai leidome laiką. Paskutinę stovyklos dieną sulaukėme zarasiškių dėmesio, kai į Zaraso ežero salą plūdo žiūrovų minios. Vietiniams buvo labai įdomu stebėti bokso kovas. Šalia ringo įrengtoje imtynių aikštelėje šios šakos treneris D. Karinauskas su kitais entuziastais surengė parodomąsias dziudo varžybas“, – „Sekundei‘ sakė treneris P. Prokofjevas.

 

 

 

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų