FK "Vytis" nuotr.

„Baltija“ iškovojo pergalę

„Baltija“ iškovojo pergalę

Lietuvos salės futbolo čempionate Panevėžio „Baltija“ (4 vieta, 21 tšk.) namuose 4:1 įveikė Vilniaus „Turbotransfers“ (7 vieta, 16 tšk.) ekipą.

Tadas Markevičius nugalėtojams pelnė tris įvarčius, o du iš jų buvo pelnyti antrajam kėliniui peržengus į antrą pusę. Taip Aurelijaus Vekeroto auklėtiniai po dviejų pralaimėtų rungtynių vėl sugrįžo į pergalių kelią.

„Šį kartą žaidėme su dideliu entuziazmu ir pergalės nusipelnėme. Žaidėjai aikštėje atidavė visas jėgas ir nuo pat mačo pradžios rungtyniavo labai kovingai. Puikiai sužaidė Tadas Markevičius, kuris gali būti pavyzdžiu kitiems žaidėjams, kalbant apie lojalumą komandai. Po dviejų paeiliui pralaimėtų susitikimų ši pergalė komandai svarbi ir psichologiniu aspektu“, – „Sekundei“ sakė A. Vekerotas.

„Baltija“ – „Turbotransfers“ 4:1 (1:0)
Įvarčiai: 8 min. T. Markevičius (1:0), 27 min. M. Makutonovičius (1:1), 30 min. T. Markevičius (2:1), 37 min. T. Markevičius (3:1), 39 min. A. Šteinas (4:1).

Šiandien rungtynės su „Vyčiu“

Šįvakar panevėžiečiai Lietuvos salės futbolo ketvirtfinalio rungtynes žais su šalies čempione – Kauno „Vyčio“ komanda. A lygos pirmenybėse šios ekipos jau sužaidė dvejas rungtynes ir pasidalijo po pergalę. Panevėžyje 3:1 laimėjo „Baltija“, o Kaune 5:2 – „Vytis“. Taurės varžybose žaidžiamos tik vienos tarpusavio rungtynės, todėl Panevėžyje paaiškės, kuri komanda pateks į pusfinalį.

Šiandien, trečiadienį, „Baltijos“ ir „Vyčio“ komandų susitikimas Rankinio sporto salėje (Durpyno g. 3) prasidės 20 valandą.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų