V. Bulaičio nuotr.

Panevėžio mero taurė iškeliavo į Rokiškį

Panevėžio mero taurė iškeliavo į Rokiškį

Pirmą kartą surengtame Panevėžio mero taurės turnyre triumfavo Rokiškio ledo ritulininkai. Rokiškėnai laimėjo visus tris susitikimus ir į savo miestą išsivežė pereinamąją Panevėžio miesto mero taurę.

Panevėžio „Olimpo“ ledo ritulio klubo iniciatyva mūsų mieste vyko keturių komandų turnyras. Panevėžio ledo arenoje varžėsi dvi mūsų miesto komandos – „Olimpas“ ir „Rėkliai“ bei svečiai iš Rokiškio ir Utenos.

Turnyro laimėtojas Rokiškis 20:0 (6:0, 11:0, 3:0) nugalėjo Uteną, 12:2 (2:1, 4:1, 6:0) – „Rėklius“ bei 5:1 (0:0, 1:1, 4:0) – „Olimpą“. Antrąją vietą užėmęs „Olimpas“ 6:3 (1:1, 1:1, 4;1) įveikė Uteną bei 7:3 (2:2, 5:0, 0:1) – „Rėklius“. Trečioji vieta atiteko „Rėklių“ komandai, 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) nugalėjusiai Uteną.

Turnyro laimėtojams Rokiškio ledo ritulininkams Panevėžio miesto meras Rytis Mykolas Račkauskas įteikė pereinamąją taurę. Prizines vietas užėmusiems „Olimpo“ ir „Rėklių“ ledo ritulininkams buvo įteikti atminimo diplomai, o paskutinėje vietoje likusiems uteniškiams – paguodos taurė.

Pagrindinis turnyro organizatorius, „Olimpo“ ledo ritulio klubo vadovas Artūras Blažinskas „Sekundei“ sakė, kad visi turnyro dalyviai liko patenkinti šiuo renginiu.

„Tikimės, kas šis turnyras taps tradicinis ir jame kitais metais dalyvaus dar daugiau kolektyvų. Planuojame, jog Panevėžio mero taurės turnyras taps prestižinis ir jame dalyvaus ne tik Lietuvos klubai, bet ir komandos iš kaimyninių šalių“, – sakė A. Blažinskas.

Panevėžio ledo ritulio aistruoliai jau šį savaitgalį turės galimybę savo akimis išvysti, kaip varžysis Lietuvos čempionate dalyvaujančios komandos. Šeštadienį, lapkričio 25 dieną, Panevėžio ledo arenoje susitiks Vilniaus „Ober Haus“ ir Kauno „Bizonai“. Rungtynių pradžia 14 valandą.

Lapkričio 28 dieną, antradienį, startuoja Aukštaitijos Hockey lyga (AHL). Panevėžio „Olimpas“ namuose susitiks su Utenos komanda. Panevėžio ledo arenoje šios rungtynės prasidės 19 valandą 30 minučių.

 

 

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų