Vagys apsiginklavo

Vagys apsiginklavo

 

Šeštadienį vagys nesnaudė ir  gyventojams pridarė nemažai rūpesčių.

Šeštadienio vakarą Pasvalio rajone Ąžuolynės kaime 30 – metis vyras pastebėjo, kad iš namo dingo du metaliniai seifai ir juose buvę šoviniai ir pistoletai. Taip pat – auksinė grandinėlė, grynieji pinigai, asmens dokumentai. Nuostolis – 6 194 eurai.

Panevėžiečiui Vaižganto gatvėje trys jaunuoliai sudavė į galvą ir pagrobė mobiliojo ryšio telefoną, piniginę su asmens dokumentais bei banko kortele. Nuostolis – 310 eurų. Respublikinėje Panevėžio ligoninėje nukentėjusiajam nustatytos veido ir nosies muštinės žaizdos. Jam paskirtas ambulatorinis gydymas.

Staniūnų gatvėje iš rūsio pavogtas dviratis su metaliniu krepšiu daiktams. Nuostolis – 80 eurų. Paliūniškio gatvėje išlaužtos bendrovei priklausančio angaro durys ir pavogti 55 eurai.

Atšalus orams, vagis suviliojo pūkinės antklodės. Šeštadienio vakarą dvi pūkines antklodes iš Klaipėdos gatvėje esančios parduotuvės pavogė šiek tiek apsvaigęs panevėžietis. Nuostolis – 132,64 euro. Įtariamasis sulaikytas. Jam nustatytas 0,01 promilės girtumas.

Panevėžio rajono Nausodės kaime esančioje degalinėje iš esto vilkiko DAF pavogta 400 litrų dyzelinio kuro. Nuostolis – 400 eurų.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų