Neužprogramuoti savęs blogybėms

Neužprogramuoti savęs blogybėms

Dažnai mums norisi sužinoti, kas mūsų laukia ateityje, ko tikėtis ar ko geriau pasisaugoti. Būtent todėl daugelis žmonių kreipiasi į būrėjas. Į tarologijos pasaulį žengiame kartu su ezoterike, būrėja, tarologe Liliya Pin, kuri pasidalino būrimo patirtimis bei atskleidė, kaip kortų pagalba galima sutvarkyti gyvenimą ir atsakyti į kartais, atrodytų, neišsprendžiamus klausimus.

Nuo vaikystės Liliya jautėsi kitokia nei jos bendraamžiai. Ilgą laiką ieškojo savęs, o šiandien jaučiasi turinti būti ten, kur ir yra – padėti žmonėms, užkluptiems gyvenimo negandų, ieškantiems padrąsinimo ir pagalbos.

Ezoterika tarologė, būrėja Liliya susidomėjo dar prieš dešimt metų – visada buvo tyli aplinkos stebėtoja ir gera klausytoja.

„Man patiko stebėti žmones, jų kūno kalbą, nagrinėti, kodėl vienaip ar kitaip žmonės elgiasi. Smalsumo vedama nusprendžiau mokytis veidotyros, kai iš žmogaus veido bruožų ir kūno kalbos per trumpą laiką galima perprasti žmogų jo net nepažįstant“, – pasakoja.

Pradėjusi ugdytis, kaip mat išmoko pajausti žmones – pajautė ir tai, ką jaučia kiti. Tokiu būdu, anot L. Pin, atsiverė minimalūs ekstrasensoriniai gebėjimai.

Toliau sekė astrologija, numerologija, chiromantija, psichologija, neurolingvistika, transerfingas, dvasinis tobulėjimas ir, žinoma, Taro, Lenormand kortų būrimai. Visa tai Liliya vadina pagalba matyti ir jausti daugiau bei papasakoti žmogui jo ateities perspektyvas.

Pasak Liliyos, kaip ir kitose srityse, taip ir magijoje, išmokti skaityti kortas neužteks. Reikia žinių, praktikos, didžiulio noro, aistros, meilės ir atsidavimo šiam amatui.

„Kiekvienas gali pasiimti kortas ir išmokęs pagrindines jų reikšmes pradėti burti. Bet jeigu tik tiek, tada to žmogaus rankose kortos bus tik paveikslėliai, kurie pasakoja sausą teoriją“, – sako ezoterikė.
L. Pin nuomone, kad galėtum padėti žmonėms, reikia tikėti tuo, ką darai. Be to, kad pagalba būtų veiksminga, privalu jausti pagarbą kortomis ir šiai sričiai.

„Į kortas reikia įdėti savo energetikos ir jausti, kurią korta kelti, kada nustoti maišyti kaladę arba kaip prisibelsti į žmogaus širdį. Kad žmogus išgirstų, ką jam norima pasakyti, reikalingas psichologinis pasiruošimas, mokėjimas atsiriboti nuo savo problemų, susikaupimas individualiai žmogaus istorijai ir situacijai“, – pabrėžia tarologė.

Jei ezoterikas dirba tik dėl finansinių tikslų, anot Liliyos, jam ateities šiame ypatingame pasaulyje tiesiog nėra. Magija ne tiems, kurie siekia tik naudos sau, pabrėžia būrėja.

„Aš turėjau be proto didelį ryžtą išmokti, nes ši sritis mane labai traukia, tik dėl jos dabar jaučiausi savimi“, – sako ji.

Lilya į Lietuvą atvyko iš Baltarusijos – ten yra jos gimtinė. Neramumai gimtojoje šalyje ir situacija pasienyje su Lietuva, L. Pin kelia nemažai įtampos.

„Įvairūs grasinimai, konfliktinės situacijos… Neslėpsiu, šie išgyvenimai palietė mane, kaip Baltarusijos pilietę. Esu labai sunerimusi dėl savo gimtinės“, – sako puikiai lietuviškai kalbanti ir jau daug laiko Lietuvoje gyvenanti baltarusė.

L. Pin dar daug metų atgal pastebėjo esanti apdovanota labai stipria nuojauta, gebėjimu jausti, ką jaučia kitas žmogus. Tai jai išties palengvina darbą. Tačiau turėdama išskirtinę dovaną, ji privalėjo išmokti ją valdyti, kad tai netrukdytų kasdieniame gyvenime.

„Dabar jaučiu vidinę ramybę ir turiu gebėjimą motyvuoti žmones, kad ir kokia sunki jų situacija bebūtų“, – teigia būrėja.

Kartais reikia ir sukrėtimų

L. Pin prieš būrimo seansą visuomet žmogų perspėja, kad jis galbūt gali išgirsti tai, ko girdėti dar nėra pasiruošęs. Bet būrimas, anot ezoterikės, tik kortų pranašaujamos galimos perspektyvos, kurias žmogus gali keisti kada tik panorėjęs. Būrėja įspėja: nereikia priimti kiekvieno žodžio, kaip neišvengiamų dalykų.

„Man tai nėra tiesiog darbas. Tai – didžiulė atsakomybė. Nesijaučiu žmogumi valdančiu kitų žmonių gyvenimus. Esu žmogus, pasiruošęs padėti, patarti ir motyvuoti“, – pabrėžia ji.

Žmonės į Liliya dažniausiai kreipiasi pagalbos, kai užklumpa toks gyvenimo etapas, kai prarandamas tikėjimas savimi ir savo ateitimi.

„Mano svarbiausia užduotis yra įtikinti žmogų, kad jisai patikėtų savimi, patikėtų tuo, ką jis daro ir savo ateities perspektyvomis“, – pabrėžia pašnekovė.

Jeigu kortų prognozės nėra džiuginančios, L. Pin niekada to neslepia nuo žmogaus – sako tiesą tiesiai į akis. Bet ji įsitikinusi, jog visada yra kelias, kaip galima keisti net ir pačias blogiausias pranašystes.

„O kartais ir turi įvykti kažkas blogo, kad į žmogaus gyvenimą ateitų naujos, geros perspektyvos“, – ne kartą įsitikino Liliya.

Atiduoda visas jėgas

Liliyos artimieji ir draugai dažnai jos prašo išburti, patarti, ir tai ezoterikė labai vertina. Į jų klausimus atsižvelgia taip pat rimtai, kaip ir į visų kitų klientų. Tiesiog negali išskirti artimųjų ir nepažįstamųjų, kad pačios emocijos nepaveiktų būrimo rezultatų.

Tačiau sau kortų būrėja nekelia, nes tiki, kad to daryti tiesiog negalima. Ilgą laiką nesiburia ir pas kitas būrėjas, nes puikiai supranta, kad kaip gali keisti kitų likimus, taip pat gali ir savo – gyvenime tiesiog pasikliauja nuojauta.

Iš Baltarusijos kilusi būrėja skaičiuoja, kad per savo darbo patirtį jai teko bendrauti su keliais tūkstančiais žmonių. Jos manymu, tai daug pasako apie jos atsidavimą šiam amatui.

„Jeigu būtų galimybė atsukti laiką atgal, tikrai pasinaudočiau galimybę šią sritimi pradėti domėtis dar anksčiau. Nes šiuo metu jaučiuosi taip, tarsi noriu išmokti dar begales dalykų, bet tam tiesiog neberandu laiko“, – šypteli ezoterikė.

Klientų eilės didelės, todėl jiems L.Pin teikia pirmenybę.

Nurodo kelią

Pasak Liliyos, dažniausiai į ją besikreipiantiems žmonėms rūpi ateitis ir, žinoma, subtilūs meilės reikalai. Padėti ir patarti L. Pin pavyksta kiekvienam to tikrai norinčiam, jeigu tik žmogus vadovaujasi įžvalgomis, patarimais ir pratimais, kuriuos ji duoda būrimo metu.

Už motyvaciją ugdyti savo gebėjimus Liliya yra dėkinga trims svarbiausiems žmonėms gyvenime – mamai, savo mylimam sutuoktiniui ir visada palaikančiai draugei Monikai. Ir, žinoma, visiems žmonėms, kurie naudojasi jos paslaugomis.

Ryškių permainų nebus

Paprašyta papasakoti, kokią Lietuvos ateitį šiais metais mato kortose, Liliya sako labai norinti kalbėti apie šviesiąją pusę, bet įžvelgia, jog esamos problemos, kurios tęsiasi pakankamai ilgą laiką, niekur neatsitrauks. Iki 2023-ųjų metų vidurio šalyje turėtų vyrauti labai panaši situacija ir nuotaikos.

Pasak kortų, žmonėms reikės atstovėti už savo darbo vietas. Šiais metais didės bedarbių gretos, o tie, kurie liks savo darbuose, turės kaip niekad pasiraitoti rankoves – darbo krūvis bus didelis.

„Metams įpusėjus, situacija nusistovės ir vėl grįšime į senas vėžes. Epidemija niekur neatsitrauks, mirčių skaičius dar pakankamai ilgą laiką nemažės. Šiais metais taip pat kaip ir praėjusiais turėsime saugoti save ir savo artimuosius“, – kortų prognozes atskleidžia būrėja.

Metų finansinės perspektyvos, anot L. Pin, taip pat nebus džiuginančios. Tikėtina, kad Lietuvos valdžia darys nemažai klaidų, kurios kainuos žmonėms patogesnį gyvenimą.

„Tai – papildomi nauji mokesčiai, kuro, šildymo, elektros kainų augimas, pabėgėlių klausimai, epidemija…“, – vardija ezoterikė. – Šios problemos niekur nedings. Lieka tik susitaikyti su esama padėtimi ir prisitaikius gyventi toliau“.

Visgi Liliya ragina neužprogramuoti savęs ties tuo, kas neigiamo vyksta šalyje. Anot jos, svarbu siekti dvasinės ramybės, pusiausvyros, kad visas chaosas netrukdytų gyventi.

Piniginės turinys nedžiugins

Anot L. Pin, kiekvienas šiais metais turi atidžiai įvertinti savo finansines galimybes ir nuspręsti, kiek gali sau leisti.

„2022-ieji finansine prasme bus sėkmingi tiems žmonėms, kurie moka vertinti ir teisingai paskirstyti savo biudžetą. Tigro metai bus geri tiems, kurie moka naudotis pinigais. Nepatartina daryti skubotų sprendimų finansuose“, – akcentuoja ezoterikė.

Pastebimi miesto pokyčiai

Panevėžio miestui metai, anot L. Pin, bus tikrai produktyvūs. Sklandžiai seksis keisti miesto architektūrinį veidą, bus masiškai atliekami remontai gatvėse. Seksis spręsti ir kitas miesto problemas. Bus priimami pakankamai greiti ir, svarbiausia, teisingi sprendimai.

„Bus kuriamos naujos įmonės, todėl daugės darbo vietų. Atlyginimai bus konkurencingi. Tai galimai prišauks daugiau jaunimo grįžti į savo miestą. Naujos jų idėjos taip pat pasitarnaus Panevėžiui“, – prognozuoja būrėja.

2022-ųjų kortų prognozė  dvylikai Zodiako ženklų pagal būrėją, tarologę Liliya Pin

„Jau dabar prisiimkite atsakomybę už savo gyvenimą, sprendimus ir veiksmus. 2022-aisiais stenkitės daugiau puoselėti savo dvasinę gerovę, pasikliaukite nuojauta. Taip pat patikėkite savo sugebėjimais.
Stenkitės maksimaliai paleisti praeitį, praeities įvykius, kurie galbūt neleidžia jums judėti į priekį. Gyvenkite dabartimi, neatidėliokite to, ką galite padaryti dabar. Maksimaliai išnaudokite savo laiką“, – pataria būrėja.

Avinas

2022-aisias Avinams žadamos perspektyvos santykiuose. Imkitės iniciatyvos, daugiau kalbėkitės su partneriu, kurkite bendrus ateities planus. Daugiau laiko praleiskite kartu, šeimoje. Šie metai bus puikūs tiems Avinams, kurie nebijo išeiti iš komforto zonos.

Vienišiems Avino ženklo žmonėms atsivers galimybė rasti savo likimo žmogų. Tereikia pasikliauti savo nuojauta ir širdies balsu.

Darbe kruopštūs ir atsakingi Avinai bus įvertinti, galimas karjeros šuolis. Šio ženklo žmonėms, kurie turi nuosavą verslą, būrėja siūlo nebijoti ir ryžtingai siekti užsibrėžtų tikslų. Jų ryžtas, drąsa ir optimizmas leis pasiekti aukštumas. Tačiau reikėtų mokytis valdyti savo emocijas.

Daugiau judėkite, sveikai maitinkitės. Metai sėkmingi norintiems atsisakyti žalingų įpročių.

Būkite sąžiningi sau ir jus supantiems. Nepraraskite optimizmo, atraskite vidinę harmoniją. Visa tai 2022-aisiais Avinams pasitarnaus ir dovanos naujas galimybes.

Jautis

Meilės reikaluose Jaučiams derėtų pasikliauti savo nuojauta. Šio Zodiako ženklo atstovai šįmet bus kupini jausmų, atsidavimo antrajai pusei. Esami santykiai turės dideles ateities perspektyvas.

Vieniši Jaučiai bus labai aktyvūs antrosios pusės paieškose. Tiek jau esantiems santykiuose, tiek vienišiems Jaučiams, 2022 metais meilėje šypsosis sėkmė.

Daugiau svajokite, kurkite ateities planus ir imkitės veiksmų, kad juos įgyvendintumėte. Savo svajones nesunkiai paversite realybe.

Piniginiuose reikaluose Jaučio ženklo žmonėms kardinalių pokyčių nenusimato. Ieškantiems darbo reikės daugiau ryžto. Turintiems pastovų darbą, galimas neženklus finansų augimas.

Sveikata turėtų jus džiuginti. Energingumas, charizma ir smalsumas naujiems dalykams, atneš motyvaciją gerinti ir savo sveikatą.

Ieškokite dvasinės pusiausvyros ir drąsiai siekite savo ateities planų.

Dvyniai

Metų pradžioje Dvyniams gali tekti permąstyti savo santykį su aplinka ir artimaisiais. Galimas irzlumas, todėl bendrauti su žmonėmis nebus paprasta. Venkite konfliktų, kad tai nepablogintų santykių poroje. 2022-aisiais bus labai lengvai pastebėsite kitų žmonių trūkumus, bet teks su jais susitaikyti, kad nesugadintumėte santykių.

Finansinės ir karjeros perspektyvos – geros, jeigu pastebėdami savo ir kolegų klaidas sugebėsite greitai spręsti problemas. Būsite energingesni ir optimistiškai nusiteikę.

Finansiškai metai nebus itin sėkmingi, todėl stenkitės neišlaidauti ir neinvestuoti ten, kur nėra būtina.

Sveikatos perspektyvos taip pat nebus džiuginančios, todėl teks atkreipti dėmesį į save – prireikus medicininės konsultacijos, stenkitės jos neatidėlioti.

Jūsų nusiteikimas, veržlumas ir vidinė motyvacija padės pasiekti norimų rezultatų.

Vėžys

Santykiai pirmąjį pusmetį Vėžiams gali kelti įtampą. Erzins artimųjų elgesys, todėl reikėtų daugiau kalbėtis, kad jus lengviau suprastų. Taip pat santykiuose vertėtų susilaikyti nuo patarimų ir kritikos, kai tai nėra būtina.

Karjeros ir finansų srityje Vėžio ženklo atstovai galės džiaugtis pakylėjimu. Jūsų pastangos bus įvertintos. Galimos premijos ir paaukštinimas. Tačiau nusiteikite kruopščiai ir atsakingai dirbti. Galimi netgi kardinalūs pokyčiai profesinėje srityje.

Sveikatos labui būtų pravartu pradėti sportuoti. Reikėtų nepersitempti ir nenualinti organizmo. Saugokitės traumų, lūžių ir kitokių sužeidimų.

Daugiau dėmesio skirkite namams, dvasinės ramybės puoselėjimui ir emocinei pusiausvyrai palaikyti.

Liūtas

Pirmoje metų pusėje galite jaustis neįvertinti savo artimųjų, todėl reikėtų išmokti reikšti savo jausmus ir norus. Meilėje ir santykiuose kardinalių pokyčių Liūtai sulaukti neturėtų.

Vienišiems Liūto ženklo žmonėms gali nusišypsoti sėkmė rasti mylimą žmogų, su kuriuo ateityje netgi yra galimybė sukurti šeimą.

Reikėtų apsvarstyti, ar jūsų darbo sritis jus džiugina ir neša naudą. Ieškant naujų perspektyvų, jos tikrai gali atsiverti, tik reikia išdrįsti padaryti pirmą žingsnį. Galite pradėti naują verslą arba imtis savarankiškos veiklos.

Susirūpinkite savo mityba, nes gali kamuoti skrandžio problemos, energijos trūkumas, bendras silpnumas.

Gyvenime nebijokite eksperimentuoti, išeiti iš komforto zonos, įveikti savo baimes. Jūsų atkaklumas atneš jums sėkmę.

Mergelė

Metai Mergelėms palankūs naujoms pažintims. Pamirškite senus kivirčus, praeities nuoskaudas ir atleiskite sau bei kitiems. Taip bus lengviau judėti į priekį. Santykiuose būkite atlaidesni. Dažniau stenkitės įsiklausyti į kitų nuomonę.

Darbe jausitės nepakankamai įvertinti, todėl stokosite motyvacijos. Metų vidurys bus palankus laikas norintiems įsigyti nekilnojamąjį turtą, taip pat sutarčių pasirašymui.

Daugiau pasitikėkite savimi, savo gebėjimais. Metai palankus savirealizacijai bei dvasiniam tobulėjimui.

Svarstyklės

Laikykitės gerų manierų, įsiklausykite į kitų nuomonę ir ryžtingiau svajokite apie gyvenimo perspektyvas su jums svarbiais žmonėmis. Neliekite negatyvių emocijų ant artimųjų. Neapleiskite santykių ir savo šeimos.

Vienišoms Svarstyklėms meilės perspektyvos 2022 metais nėra palankios kurti rimtus, ilgalaikius santykius. Tad gali tekti dar kurį laiką pavienišauti.

Palankūs metai keisti darbo sritį ir darbovietę. Nebijokite rizikuoti net jeigu pokyčiai jus gąsdins. Įdėkite daugiau pastangų darbe, esant galimybei tobulinkite savo įgūdžius.

Sveikata ir savijauta bus puikios. Tačiau užklupus negalavimams, jų neignoruokite. Teks susirūpinti savo psichologine būkle.

Būkite nusiteikę įveikti net didžiausius iššūkius. Vertėtų daugiau rizikuoti ir savo energiją nukreipti tinkama linkme.

Skorpionas

Jeigu 2022 metais neatsikratysite savo uždarumo ir paslaptingumo, su artimaisiais gali sunkiai sektis sutarti. Būkite atviresni ir ieškokite kompromisų. Tikėtina, kad šiais metais meilės srityje norėsite kardinalių pokyčių. Tai yra įmanoma, jeigu patys padarysite ryžtingą žingsnį to link.

Nepriimkite skubotų sprendimų, pasikliaukite savo nuojauta ir gerai apgalvokite prieš imantis naujų veiklų. Finansine prasme metai tikrai gali būti įspūdingi.

Į organizmo siunčiamus signalus reaguokite iškart ir rimtai – neužsiimkite savigyda.

Šie metai palankūs maloniems netikėtumams, tik reikėtų išmokti pastebėti ženklus ir mažas smulkmenas.

Šaulys

Pirmąjį pusmetį galimi nesutarimai su šeimos nariais. Patartina iš smulkmenų nekelti didžiulių konfliktų. Neatitolkite nuo artimųjų, atvirkščiai – stenkitės praleisti daugiau laiko kartu.

Šauliams, esantiems santykiuose, metai bus palankūs, o vienišiems – kupini naujų atradimų ir pažinčių. Jos ateityje galbūt nebūtinai taps rimtais santykiais, bet tikrai praplės draugų ratą.

Neskubėkite keisti darbo. Tai labiau palankus metas žmonėms, norintiems siekti aukštesnės pozicijos dabartiniame darbe. Atsakingai investuokite į sritis, kuriose nesate profesionalai. Taip pat atidžiai pasirašinėkite naujas sutartis.

Šiais metais galite neišvengti traumų, kurios sutrikdys sveikatą. Būkite atsargūs kelyje ir kelionėse. Stenkitės skirti daugiau laiko poilsiui, galbūt netgi meditacijai.

Ožiaragis

Rūpesčio ir dėmesio reikalaus Ožiaragių antrosios pusės. Kilus sunkumams santykiuose, reaguokite iš karto, neatidėliokite sprendimų. Į kai kurias situacijas reikėtų žiūrėti su humoru, kad išvengtumėte nereikalingų konfliktų. Metai palankūs sužadėtuvėms ir netgi vestuvėms.

Puikios finansinės perspektyvos jus lydės visus metus. Bet neatsipalaiduokite, neišlaidaukite be reikalo. Metai palankus taupyti ir pelningai investuoti.

Sveikata taip pat nesiskųsite. Savijauta bus puiki tuo atveju, jeigu išmoksite sutramdyti stresą.

Vandenis

Metų pradžioje venkite įtampos ir streso, nes tai gali paveikti jūsų meilės reikalus. Esantiems santykiuose arba santuokoje gali kilti pagunda nutraukti ryšius, tačiau nesiimkite skubotų sprendimų. Vėliau galite gailėtis. Tiek su partneriu, tiek su naujais pažįstamais stenkitės būti atviri ir daugiau kalbėkitės.

Metų pradžia finansine prasme gali nedžiuginti, tačiau nerimauti nereikėtų. Tai – tik laikinas periodas. Tačiau nereikalingų išlaidų patartina atsisakyti. O papildomas pajamas reikėtų atsidėti taupymui.

Kardinalių pokyčių Vandenių karjeroje neturėtų įvykti. Palankių darbo perspektyvų reikėtų palaukti bent iki metų vidurio. Metai palankūs darbiniams įgūdžiams tobulinti.

Energijos lygis nebus stabilus, dėl pastovių nuotaikos svyravimų. Būkite atsargūs kelyje, galimos traumos.

Metai palankus siekti emocinės pusiausvyros, pradėti įgyvendinti tikslus, kuriuos atidėliojote.

Žuvys

Tikėtina, kad daugiau laiko ir dėmesio norėsis skirti sau. Bet neapleiskite artimųjų ir santykių. Jūsų šeimos nariai gali jaustis neįvertinti. Venkite konfliktų ir neatsiribokite nuo savo partnerio.

Vadovaukitės susidarytu gyvenimo planu, nesiblaškykite. Metų pradžioje nepatartina kardinaliai keisti darbą, tam – ne itin palankus laikas. Neinvestuokite ir nešvaistykite sutaupytų pinigų, labai gerai apgalvokite rizikas, pasitarkite su artimaisiais. Skubėjimas norimų rezultatų šiais metais neatneš.

Sveikatos problemų išvengti nepavyks. Emocinis jautrumas ir nenoras paisyti sveikos gyvensenos principų šiais metais gali jums atsiliepti.

Nesivadovaukite emocijomis. Prieš imdamiesi naujų veiksmų, gerai apgalvokite, ar tai atneš jums naudą.

 

Komentarai

  • Būrėja mat atsiradi su pusę kauno prasipisus apsiženijus du kaleimčiky ir dar save drįsta vadinti būrėja?? kuri kačiukus išmetus belekiek į lauką. Valkata o nebūrėja

Rodyti visus komentarus (1)

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų