Naujas ir įdomus

Naujas ir įdomus

Interneto vartotojai visame pasaulyje kasdien peržiūri 2 milijardus įrašų, tačiau absoliuti dauguma apsiriboja keliais portalais, kuriuose norėtų rasti visko po truputį.

DaugVisko yra bandymas atitikti jų lūkesčius ir norus.

Čia bus renkama ir vienoje vietoje publikuojama viskas, kas svarbiausia – pradedant naujienomis ir baigiant patarimais bei receptais.
Pamatę, kiek daug įdomių susitikimų, įvykių vyksta ne tik Lietuvo bet ir pasaulyje, nusprendėme rinkti tai į vieną vietą. Norime, kad visa tai galėtų pasiekti kuo daugiau žmonių, kad visi norintys galėtų dalyvauti informaciniame sraute ir pasisemti sau naudingų dalykų. Turinio skaitmeninis prieinamumas dar aktualesnis pandemijos kontekste. Be to, įpročiai, kada ir kaip norime gauti gero turinio kiekvieno žmogaus yra labai skirtingi: vieni renkasi skaityti straipsnius, kitiems patogesnis video formatas, dar kiti nori klausyti tinklalaides ar daugiau sužinoti žaidybine forma. Atliepdami šiuos poreikius, lankytojams siūlome turinį įvairiais formatais, kurie nuo šiol prieinami daugvisko portale.

Jūsų komentaras

Rekomenduojami video

Daugiau leidinio naujienų